| benny a întrebat:

Ce parere aveti de cresterea combustibilului la 7 lei litrul?

Răspuns Câştigător
| florin1979 a răspuns:

Ii cumpar un litru lu boc poate are el bricheta.hee hee

10 răspunsuri:
| FurtunaDiesel a răspuns:

Nu o sa mai scumpeasca fiindca nu va mai cumpara nimeni si evident vor pierde mult mai mult fiindca asa castiga din rulaj nu din pretul/litru, si sunt constienti de asta, oricum intr-o statistica facuta de promotor 430.000 de masini din Romania nu mai circula pe strazi de cand a trecut de 5 lei litrul!

| MaxiValau a răspuns:

Cica pretul maxim o sa fie 7 sau 8 lei.
@furtuna diesel tu zici ca nu mai cumpara nimeni. lumea si-a cumparat masini ca sa le tina in fata blocului?

| FlorinDiablo a răspuns:

E o idee aiurea scumpirea carburantului, afara e mult mai ieftin cred ca pana la urma ca sa mergem cu masina trebuie sa facem economie.Astea pun ce preturi vor ca guvernanti nostri au concesionat toate bogatiile de subsol!

| DirectDinBerceni92 a răspuns:

Cred ca mai ieftin e un incarcator de AK47 ca o sa am nevoie de el happy

| agentulagent a răspuns:

Este bataie de joc.

| benny explică (pentru agentulagent):

Putin zis bataie de joc

| pushtius1 a răspuns:

Ooo bine ca mi-ai zis, macar sa imi cumpar si eu un humvee macar sa stiu o treaba oh go on sau un raspuns mai serios, sa-i ia dracu pe toti

Răspuns utilizator avertizat
| hitlerus a răspuns:

Nu cred ca o sa il mai scumpeasca,sper sa fie constienti ca sa distruga VIITORUL ROMANIEI, nu doar prin scumpirea combustibilului, ci prin toate...chiar daca "nu e asa rau cum exageram noi de multe ori", tinerii prind idea asta:"La noi in tara nu e bine, PLECAM" si asa se duce naibii tot...

| TitArtDesign18 a răspuns:

I-mi cumpar bicicleta.