E o idee aiurea scumpirea carburantului, afara e mult mai ieftin cred ca pana la urma ca sa mergem cu masina trebuie sa facem economie.Astea pun ce preturi vor ca guvernanti nostri au concesionat toate bogatiile de subsol!
Nu cred ca o sa il mai scumpeasca,sper sa fie constienti ca sa distruga VIITORUL ROMANIEI, nu doar prin scumpirea combustibilului, ci prin toate...chiar daca "nu e asa rau cum exageram noi de multe ori", tinerii prind idea asta:"La noi in tara nu e bine, PLECAM" si asa se duce naibii tot...
Ooo bine ca mi-ai zis, macar sa imi cumpar si eu un humvee macar sa stiu o treaba
sau un raspuns mai serios, sa-i ia dracu pe toti
Nu o sa mai scumpeasca fiindca nu va mai cumpara nimeni si evident vor pierde mult mai mult fiindca asa castiga din rulaj nu din pretul/litru, si sunt constienti de asta, oricum intr-o statistica facuta de promotor 430.000 de masini din Romania nu mai circula pe strazi de cand a trecut de 5 lei litrul!
Cica pretul maxim o sa fie 7 sau 8 lei.
@furtuna diesel tu zici ca nu mai cumpara nimeni. lumea si-a cumparat masini ca sa le tina in fata blocului?
Aurel100009 întreabă: