| Nimeni10 a întrebat:

Ce parere aveti de rover 75 2.0 diesel motor de bmw sau un jaguar x type 2004, merita?
Sau mai bine un golf 5 1.9 tdi?

3 răspunsuri:
| Moonfl0wer a răspuns:

Rover 75 și Jaguar x type seamănă la aspect...sunt două mașini clasice britanice, doar că Rover a dat faliment și bănuiesc că dacă se întâmplă ceva nu prea găsești piese prin România + că dacă întrebăm 10 oameni nu știu câți au auzit de firma asta pe aici, Jaguar x type e o mașină interesanta pentru anul ăla, interiorul e super frumos, dar nu stiu ce sa zic de fiabilitate, consum...eu din astea aș cumpăra Golful, găsești piese la tot pasul și e o mașină calitate preț foarte bună, acum treaba ta, sunt banii tăi happy

| romeo78 a răspuns:

Jaguar X type a fost un Ford Mondeo recosmetizat. Rover 75 a fost un model produs în epoca BMW, dar nu a beneficiat de prea mult ajutor.
Iar, despre Golf, nu mai are rost să vorbim, cât timp de la a treia generație e prezent în România.
E bine a se alege un model care e cunoscut.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Rover 75 imi captase si mie atentia, insa e o masina cu piesele (bratele) extrem de scumpe, eu am renuntat la idee. A doua problema este pompa de injectie a motorului 2.0d de la BMW, care nu rezista foarte mult, si costa intre 2000 si 6000 de lei reparatia.
Despre Jaguar nu stiu nimic.
Golf 5 1.9 tdi e o masina din alt segment, e mai usor de intretinut, dar nu o poti compara cu cele doua limuzine, este doar o conserva pentru cei fara pretentii.