| Frankie a întrebat:

Ce sa aleg intre Audi S8 5.2 FSI quattro 450CP A6 si BMW 535i Sedan? (amandoua sunt din 2009)

Răspuns Câştigător
| Sharks a răspuns:

Eu as alege Audi! E o masina super, acum daca ai bani o poti intretine cum trebuie, si cel mai important este ca, nu prea ai ce modifica la ea thinking Doar daca vrei sa o duci la o expozitie ceva happy

10 răspunsuri:
| secret_2599 a răspuns:

Nu stiu de ce dar am impresia ca nu ai putea sa iti iei nici una din aceste masini. In fine daca chiar este sa alegi una din acestea oricand as lua Audi. Este o marca care se respecta (nu ca Bmw nu ar fi) dar ar fi alegerea corecta. Transmisia este la toate 4 rotile nu la Bmw numai pe spate. Audi-ul are calitatile de limuzina si Race car in acelasi timp pe cand BMW e o masina anosta. Multi ar spune de cocalari din cauza ca numai cei care vor sa atraga extraodinar de multe priviri isi ia BMW. Ca performanta motorolui Cei 8 cilindri al S8-ului V10, depasesc cei 3 litri, 6cilindri si 300 cai ai BMW-ului. Ca asezare mult mai bine se aseaza Audi pe carosabil + iti iei niste jante care sa ii dea "acel ceva". Decizia e a ta, astept un msg sa imi spui si mie ce ti-ai luat pana la urma.

| mdany a răspuns:

As alege BMW-ul.Nu ma intreba de ce, parere personala.

| Frankie explică:

Nu dany nu vreau sa ma dau mare, aveam nevoie doar de o parere, nu m-ai ajutat cu nimic. Fr4t3ll0 daca eu intreb de s8 si seria 5 de ce imi zici d a6?

| Frankie explică:

Gata. va multumesc. in weekend plec in Germania. mi-am rezervat s8-ul.

| fr4t3ll0 a răspuns:

A6. De ce? Motor mai mic, deci consum mai redus; Piese mai ieftine ca la BMW; Intretinere mai ieftina.

| fr4t3ll0 a răspuns:

Citeste intrebarea ta inca o data si vei afla.

| ElShaarawy a răspuns:

Dupa parerea mea amandoua masini sunt super tari, dar mai bine ia-ti audi...winking

| tusha a răspuns:

Ia-ti bmw frate sa fii smecher de cartier cocalar de meserie ci manelele la maxim cum fac toti smekerii cocalari. impusca-te!

| dani9354 a răspuns:

Ai venit aici sa te dai mare cu masina ta? BMW-ul este mai ok, dar tot nu-i ca m3-ul meutongue

| raken a răspuns:

Alege audi de ce? tata are bmw si maninca cit 10 e mare si nu-i comod audi e mult mai bun