anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce se intampla daca in fisa mea de scolarizare sunt scrisa date-le mele personale de pe buletinul vechi care l-am facut la 14 ani dar pe care inca nu l-am schimbat dar il voi schimba exact cand dau de permisul de conducere pentru ca tocmai atunci va expira, voi avea dificultati in a intra in examen sau NU va rog sa raspundeti cat mai repede ca pe 8 august voi da sala si nu vreau sa am probleme:

PS :In caz ca va intereseaza eu sunt din "Grupul Industraial DACIA" iar acolo se faca ore de condus gratis daca esti in clasa a 11 si la terminarea anului daca treci cls primesti fisa de scolarizare asta de care intreb eu tocmai recent am aflat de la un coleg cu acelasi probleme ca si mine, asa ca va rog din sufletul meu sa a-mi raspundeti cat mai repede ca mai am cateva saptamani pana pe 8-august!

Răspuns Câştigător
| FurtunaDiesel a răspuns:

Cand depui dosarul la politie schimbi copia de la dosar cu o copie dupa buletinul nou si asta este tot nu se intampla nimic toata lumea face asa deoarece la multi le expira buletinul cu cateva zile inainte!

2 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Datele personale de pe cartea de identitate(nume, prenume, CNP) nu se modifica odata cu schimbarea acesteia(exceptie facand schimbarea numelui si prenumelui) si acestea sunt importante. In fisa de inscriere la examen vei trece domiciliul nou(daca s-a schimbat), seria, numarul si data emiterii noii carti de identitate. Vezi ca aceasta se poate face cu 180 de zile inaintea expirarii. Numai bine!

| GaleataDeChiftele a răspuns:

Daca nu ma insel fisa de scolarizare se revizualizeaza cand vei schimba buletinul si ma gandesc ca datele depe buletinul vechi se vor reactualiza happy