Nimeni nu va oferii la 14 ani, este in dezbatere o lege ca atestatele sa poata fi luate ca si permisele de conducere de la 18 ani si se va aproba in 2012 asa ca in nici un caz nu mai devreme ci mai tarziu se vor oferii in urmatorii ani datorita multor accidente provocate de cei mici!
In Italia ai voie de 50 de la 16 ani cu subcategoria A1 si de la 18 ani de 125 cmc daca ai atestat sau orice categoria nu neaparat A dar in nici un caz nu ai voie fara nimic de la 14 ani si de 125!
Asta e bine ca nu puteti dela 14 ani, sunteti niste pericole pe drumurile publice, pana acum am avut de a face eu si alti prieteni destule necazuri cu voi, nu ganditi ceea ce faceti fratilor, acum 2 saptamani era sa omor 2 pe un moped, ii depaseam si fara sa se asigure s-au intors in fata mea si i-amlovit din plin unul e si acum la spital, mergeti de parca ati fi cu tirul pe mijlocul drumului sa aratam cine suntem noi, sa aratam altora ca putem merge fara maini, parerea mea e ca si parintii vostrii sunt de vina in cazul acesta, eu zicsa stati acasa si sa puneti mana pe carte nu va mai aventurati pe strazi cu mopede, ATV-uri si altele.
Gresit! in usa esti major la 21 de ani, poti lua carnetul la 16 ani,dar sa fii insotit atunci cind conduci de un om major, care sa aiba si el carnet, iar in Italia nu cred caci poti conduce o moto de 125cc la 14 ani.sunt inventii.18 ani este o virsta ok pentru conducere, cu toate caci multi sunt teribilisti.
In Italia de la 14 ani se face un curs de legislatie(patentino) si poti sa conduci scutere pana la 125cmc dar sa nu depaseasca 11kw.
Adica in Italia poti sa iei atestatul si poti sa conduci la 14 ani si o motocicleta de 125 pentru ca nu iti cer nimic ei pana in 125 ...in statele unite la 16 ani esti major,dar in Romania, ce sa zic, tara de ***...
Ai fost cumva in Italia si sty asa de bine? crede-ma ca eu am fost si m-am interesat,parintii mei sunt acolo,nu mai spune tu prostii, da faza cu usa asa e, dar eu ma refeream ca poti sa iei permisul la 16 ani
Aurel100009 întreabă: