| eu1893 a întrebat:

Cu 10.000 euroi ce masina pot sa-mi iau (din Germania)?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bmw 320 D

orice ar zice unii
iti recomand o masina noua poate chiar autohtonawinking

"fierul vechi nu se compara cu ala nou"

cand iti pui tu amprenta pe masina o a fii fericit si in sandero sau duster ori chiar logan hyundai accept i30 kia ceed masini pana in 10.000 euro noi noute... le iei cu banii jos

iti pui tu amprenta sa fii primul care o "****" tongue

lasa bmw-urile sau orice second
mi-am luat-o si eu chiar din Germania

am vandut-o am dat avans si in 6 luni am platit toate ratele cu avans 50% si mi-am luat kia ceed e EXTRAORDINARA
trage fuge e usor de condus se strecoara usor...

5 răspunsuri:
| FurtunaDiesel a răspuns:

In banii astia un Passat foarte bun si cu foarte putini km, dotari destul de multe, an de fabricatie destul de recent si nu te doare capul. Nu te sfatuiesc sa iti iei din Germania fiindca si la noi au scazut preturile si sunt cu 300-400 de euro mai ieftine la nemti si dai pe taxa de prima imatriculare mult mai mult de 400. Este singura masina la care ma gandesc acum ca ar fi fiabila. Si ce spune Alexander este adevarat dar nu compari un Pasat SH cu un Logan sau o Kia nici macar noi si Hyundai sunt foarte scumpe la intretinere nu se pune problema daca ai decat 10.000 nu cred ca ai foarte multi bani de bagat in ea si in intretinere. Eu as lua ceva de la Volkswagen poate un Golf daca nu vrei Pasat dar pe altceva nu m-as axa. BMW-urile sunt scumpe rau de intretinut sunt pentru oameni cu bani sau pentru aia care le iau si baga in ele ulei ars si benzina de 95 si dupa aia le vand si isi iau dacii ca raman fara bani!

| goejoy a răspuns:

Passat 2006 2000cm3 diesel sau benzinar, eu asa alege benzinar

| edytzu4 a răspuns:

X5 model vechii. Cu 8500 e in Ro

| Bamboccea a răspuns:

Poi cu 10.000 Euro poti sa iti cumperi masini din 2005-2010 cu 100-180 cai putere dar e naspa daca trece de 2000 cm3 platesti impozitul cam 900 ron pe anhappy

| suiram_1249 a răspuns:

Nenicule ia-ti ceva nou nout vorba lu Alexander.