Ii intrebi!
sau dai la,, mi-am uitat parola" si incerci sa ghicesti alea! alt mod nu exista indiferent ce se scrie pe net.
Nu poti afla parola de la messenger nu ai cum decat daca ii bagi in pc altuia un keylogger si atunci vei vedea tot ce tasteaza ala
Nu este bine sa faci asta!
Ti-e nu cred ca ti-ar place sa iti afle cineva parola la mess?
Este imposibil asa ceva, yahoo are sisteme de securitate care intotdeauna au fost cu un pas inaintea hakerilor. Doar cu virusi gen BackDoor poti sa intrii la altii in calculator, si sa aflii ce tasteaza, inclusiv parole, dar e destul de foarte complicat.
O parola o poti afla doar daca ti-o spune persoana.Am incercat foarte multe site uti si eu si in zadar din cate am citit de pe undeva, yahoo are un mare sistem de securitate si nu e chiar asa de usor de aflat parola dar stiu ceva.Cand intrii pe mess ai jos ceva de gen ca ti-ai uitat parola? si dai acolo clik si scrii adresa de mess cui vrei sa aflii parola si daca ii stii si datele e perfect.nu o sa afli exact parola dar o poti schimba ca apoi sa intri tu pe id
nu stiu mai multe
Din pacate, se poate, ca nimic nu-i imposibil, trebuie introdus un keylogger in calculatorul victimei, dar in ziua de azi nu prea mai functioneaza pe Vista, Win7, functiona pe XP. N-are rost sa iti spun programele cu care faci asta, ca nu e tocmai decent ce vrei tu sa faci. Daca nu ma insel esti pe undeva pe la 15-16 ani.
Sti cum fac eu?
Ma duc la el si il strang atata de gat pana imi spune parola
La mine functioneaza, incearca si tu
Astfel de informatii se dau numai la schimb. Iti spun eu cum poti afla, daca imi spui cum pot intra in reteaua Pentagonului.
Aaa Vrei sa afli parola de mess... Poi iti dau un sfat:Icearca tu numa sa spargi parole de mes cu ceva programe. Sa vezi ce amenda primesti de la yahoo pentru ca au un sistem cu care detecteaza toate incercarile de hack la toate produsele lor.Este folosit si de alte site-uri. Dar cum vrei...
Se poate doar ca nu cred ca uh sau vreunu de aici stiti doar daca e vreun haker pe aici si asta nu cred dupa raspunsuri ...asa ca ...mai invatati si mai ocupativa de lucruri normale cum ar fi invatatu hackerii pl mele
Vroiai sa inveti metode de a afla o parola?
Viziteaza site-ul meu, daca vrei sa afli parola
persoanei iubite sa vezi cat de incredere este ea
sau prietenii tai, afla ce cred despre tine!
sau alte motive pentru care vrei parola...
http://mmc-system.ro/hackers/home_page.html
Incercati sa vedeti si sa va convingeti...Va rog daca v-a mers dati site-ul mai departe.merge 100% credeti-ma
Cine spune ca nu merge? intra aici si convingete.pe mine m-a ajutat baiatul asta care chiar se pricepe.
http://mmc-system.ro/hackers/home_page.html
Aurel100009 întreabă: