| Adrian32303 a întrebat:

Dacă am examen auto(orasul) luni și Joi a fost decent însă astăzi ( vineri ) am făcut greseli din neatenție aș putea totuși să încerc să-l dau și poate să-l iau.

Tind să menționez că e a 4-a oră când îl dau și nu mi-aș dori să-l mai amân încă odată deoarece consider că aș avea mai multe sanse dacă încer decât dacă-l tot amân.

4 răspunsuri:
| gabicoo a răspuns:

Îți dăm voie. Baftă.

| Adrian32303 explică (pentru gabicoo):

Problema e cu instructorul că știu că nu e tocmai legal să nu se prezinte dar Joi a zis că hai că vedem la examen și azi cică să nu mai vin că nu mai vine.
Și de asta întreb că aș vrea să mă duc să încerc să-l iau că și dacă l-aș lua aș putea să-i spun "scuze că am venit de data asta dar promit că data viitoare nu se mai întâmplă." după ce-l trec.

Nu știu că mi-aș dori nici să nu se supere dar nici nu pot să stau să nu-l dau că normal este să încerc.
Poate o fi vorbit la nervi dar dacă tot sunt programat nu e mai bine să mă duc să-l dau decât să-l reprpgramez la nesfârsit?

Și oricum o să mă mai uit pe net la oameni care conduc să văd cum conduc ei să fiu și eu pregătit când mă duc.

| angel6lust a răspuns:

Da. Succes!

| patrik986 a răspuns:

Salut, sfatul meu este sa mergi sa il dai, eu cand am avut ultima sedinta asa am condus de parca era prima data laughing Dar pana la urma am luat orasul, emotiile ce au fost mai nasoale dar au trecut dupa primele 5 minute cu politistul. In cazul in care nu il iei nici de data aceasta, schimba instructorul, trust me.

Bafta!