| alexinioh a întrebat:

Daca vreau sa fac scoala de soferi si instructorul meu imi este unchi, as putea iesi mai ieftin la bani?
Sau nu se poate pentru ca se verifica prin hartii?

Răspuns Câştigător
| sierra1 a răspuns:

Ce mai bine ar fi să-i zici: "Unchiule scoate-mă la juma de preț că doar sunt nepoțelul tău"

8 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Iesi mai ieftin sigur

| andrea334 a răspuns:

Depinde daca vrea el sau nu dar eu zic ca merita sa incerci. Nu ai nimmic de pierdut

| darrio2007 a răspuns:

Intreaba-l pe el, de ce ne intrebi pe noi?

| alexinioh explică (pentru darrio2007):

Daca nu stii, nu raspunde!
Nu esti obligat!

| darrio2007 a răspuns (pentru alexinioh):

Vrei sa spun ca, da, vei da bani mai putini? Te-as minti. Dar imi e teama ca vei mari numarul celor care daca au permis de putin timp, sunt atotstiutori in materie de circulatie. Succes la examen si incearca sa-l iei pe merit, nu pe pile, cu unchisorul.

| alexinioh explică (pentru darrio2007):

Nu ma refer la asta, de invatat oricum o sa invat!
Ma refer doar la banii care o sa îi dau la el pentru orele de condus!

| anamariarot a răspuns (pentru alexinioh):

Știi, noi, românii, avem „talentul" ăsta de a vrea lucrurile moca dacă e implicată vreo rudă sau vreun prieten. Gândește-te că instructorul ăla, chit că e unchiul tău, nu bagă toți banii în propriul buzunar. Mașina nu merge cu aer, ci are nevoie de combustibil care costă, o parte din suma respectivă o va da la firma cu care e afiliat și o parte îi revine și lui, că trebuie și el să trăiască. Cu jumătatea pe care vrei tu să i-o dai, el își irosește timpul, putând face cu cineva care să-i dea toți banii. Pune-te în locul lui: ți-ar conveni să-și bată cineva joc de munca ta? Mă cam îndoiesc.
Și nu, nu-l întreba dacă te poate scoate la „juma" de preț. Dacă el va considera, îți va face o reducere, dar nu de 50% în niciun caz laughing

| darrio2007 a răspuns (pentru alexinioh):

Vorbesti cu unchiul. De unde sa stiu eu daca iti este unchi bun sau rau?