Poliția nu se poate folosi de înregistrare, pentru că respectiva camera nu face parte din dotarea poliției, nu are nici un fel de aviz de verificare și așa mai departe.
În schimb îl poate reclama pe instructor la școala de șoferi la care este angajat, dar nu cred că se poate întâmpla nimic.
Nimic. In plus soferul care a filmat are un comportament agresiv (vezi sec 10 si sec 40) si chiar daca acesta nu este cuprins inca la contraventii, din cate vad nu prea respecta nici prevederile privind semnalizarea la schimbarea directiei de mers, iar pentru injuriile aduse ar trebui sa si-o ia la modul serios. Si inca o amenda i-as da pentru folosirea telefonului mobil, acesta fiind mai interesat sa il filmeze pe instructor decat sa isi vada de conducerea propriului autoturism.
Calificativul pentru ambii soferi: bizoni in trafic.
1. Soferul trebuia sa pastreze o distanta mai mare fata de masina scolii de soferi si sa sporeasca atentia in apropierea acesteia.
2. comportamentul agresiv al soferului NU este legal. Daca toti am reactiona asa la orice idiot ajungem sa tragem cu automatele din masini. Ca Scoala nu avea nici un motiv sa intre in fata lui e una, dar poate era o blonda proasta, care nu s-a asigurat. Da un claxon scurt, instructorul il vede si gata... Daca se intampla un accident sau cineva era ranit/agresat/ impuscat... ma rog, alte situatii, nu mai conta de unde e camera! Se analiza filmarea, se constata ca nu a fost trucata si gata. Nici camerele de pe stalpi / institutii nu sunt autorizate, dar asta nu inseamna ca in situatii de urgenta nu se considera ca probe.
Practic asta e traficul din orase nu are ce sa pateasaca acel sofer
cel cu scoala dar risca sa fie luat rau la bataie pentru asa ceva, Parerea mea![]()