Ma scuzati, ca nu am specificat ca sunt neinmatriculate!
La golf este mai scumpa taxa(7mil) si impozitul(+40Ron) dar nu cu mult.Va intrebam ca pe acestea doua le-am vazut de cateva zile numai pe drumuri.Si nu inteleg de ce as da bani pe un Golf(1. 9TDI)din `97 si nu pe o corsa din 2004(7ani inseamna).Eu siger aleg corsa! Dar o fi mai foarte bun motorul de pe Golf3(ca poate fac o exceptie)?
Sfatul meu e sa cauti un golf 4. am de 10 ani unul (din 2001, 1. 9tdi, 6trepte) si inca ajunge 160 usor si am mers recent si cu 220. consum mic si la cum merg eu e un miracol ca a rezistat atata timp si inca duce(eu il conduc de 4 ani, dar si taicamiu l-a condus tot ca mine, iar acum il da maicamea prin gropi- saraca masina e o eroina). Dar daca ai de ales DOAR intre cele doua mentionate, ia corsa. golf 3 e prea vechi.
Nici una! Corsa ar fi bună, dar este de oraş! Golful 3 din 97 e prea vechi! La un buget de 2500-3000 euro găseşti ceva mai bun!
Pariaza pe Corsa!
Golf 3 este cel mai prost model produs vreodata de germani!
Corsa e mai faina ca golfu dar nu-i asa de tare precum golfu cu 1, 9 d rupe asfaltu asa opelu cu incarcat la un deal s-a dus motoru. Nai vazut la masinile noi din mers scot un fum negru de te ineaca asa ai sa patesti si tu cu corsa.
Io zic Golf tu ia ce vrei. Sa stii ca oleaca o sa iti para rau indiferent ce iti iei.