Si eu am montat pe masina detector radar, daca legea permite acest lucru de ce sa nu benificiez de acest drept. Pot sa-ti recomand un detector radar Cobra ESD 7000 Model 2009, care are un pret de 191, 52 roni.
Ce de deontologi pe aici... Spuneti cu mana pe inima ca ati vrea sa vi se intample un accident ori de cate ori depasiti viteza legala... Ma refer desigur la cei care au permis, la astfel de intrebari pustii ar trebui sa se abtina.
Pana atunci nu mai rastalmaciti voi intrebarile, omul s-a intrebat cum e mai bine, sa ia si amenda atunci cand depaseste viteza sau nu. Si cred ca raspunsul e simplu.
Poate unii s-au saturat sa afle de la altii daca au nevoie de un lucru sau nu. Daca omul vrea sa si-l monteze inseamna ca a stabilit deja ca are nevoie de el, iar daca vrei il poti sfatui sa nu o faca argumentand sfatul prin dezavantaje, dar nu dand dovada de ipocrizie de genul sa conduci mai responsabil, fara grija propriei sigurante, sa circuli prudent, sa nu-ti risti viata bla-bla-bla (vezi mai sus). Oamenii care scriu asta ori nu au permis, ori au facut si ei de multe ori exact ceea ce condamna. Pentru ca orice sofer stie ca e imposibil sa mergi cu 50 la ora pe o strada pustie cu trei benzi (cei care o fac chiar nu merita sa detina un permis), e imposibil sa reduci viteza la 30 de km/h, cum se cere pe foarte multe strazi (cel putin in orasul meu), e imposibil sa mergi afara cu 40 la ora, asa cum este marcata temporar (=cateva luni de zile) orice lucrare minora care se desfasoara pe marginea a kilometri intregi de drum, dupa cum este imposibil si sa intri intr-o depasire cu maxim 90 km/h.
Eu am de 3 ani un Cobra XRS9530 si tot de atunci n-am mai platit amenzi pentru viteza. Este foarte bine sa conduci responsabil dar 50km/h in conditiile in care localitatile se succed ca pe la noi una dupa alta nu mai ajungi la destinatie pana la Craciun. Nu mi se pare normal sa circuli in localitate cu 100km/ora dar nici cu 50 km/ora.
Nu mai bine conduci responsabil si nu duci nici grija amenzilor, a punctelor sau a propriei sigurante!?
Unii ne fac " moralisti " altii vor sa profitam de lege...
In mod normal nu ai avea nevoie de detector chiar daca legea permite ...in multe tari europene sint interzise!
Daca legea permite se pot tine la vedere, tentatia este numai pentru hoti...
Un detector bun este cel cu montaj ascuns in bara si display-ul undeva mascat... Un Bell, dar pretul este circa 1000 euro...
Ce zici tu ca e mai bine? Sa-ti risti viata(fara sa te vada politia) sau sa circuli prudent?