Aceeasi problema o am si eu. Asigurare se face doar pe proprietarul din acte. Poti transcrie masina pe unul din membrii familiei mai in varsta. Eu, de exemplu o sa o inmatriculez pe taica-meu, ca oricum imi recuperez banii pana la sfarsitul anului din plata asigurarii.
Multamesc pentru raspunsuri si specific ca; daca a-ti observat, intr-un fel ori altul ni se iau banii din buzunar in mod talharesc, si legal in acelasi timp.deci ori platesti 12 milioane, eventual 6 pe 6 luni, ori cumperi masina iar pe un nume mai varstnic si platesti probabil tot cam atat. halal de tara noastra maaaa.viitor de aur are.dai-as m.e celui de facu legea.sigur nu are copii ori sant maturi toti iar el un dinozaur, in parlament hibernand in fotoliu statului, degeaba.
Declara si tu pe cineva din familie cu vechime mai mare in condus. Prorpietarul masinii nu trebuie sa fie automat si soferul... Poate ai sofer personal.
Daca e vorba de CASCO la 12 milioane, cred ca nu are rost sa ii faci la Solenza la pretul asta. In caz ca Doamne fereste se intampla ceva te descurci cu reparatiile, ca doar nu e vreun Mercedes clasa G...
Daca e RCA, nu cred ca poate fi atat de mult.
Solutiile cu vanzarea catre un alt membru al familiei cad, pentru ca este de plata timbrul verde de catre cumparator, si care are o valoare destul de mare.
roscaioan00 întreabă: