Cea mai buna motorizare de pe Golf 4 este 1.9 TDI - 90 cp, cod ALH.
Este injectie mecanica, cu turbina cu geometrie variabila, care functioneaza de la relanti, nu trebuie sa astepti sa intre turbo, ca la celelalte TDI-uri.
Cat despre motoarele pe benzina, mie imi sunt antipatice toate 16v-urile.
Am vazut cu ochii mei multe 1.4 16v care erau mult sub motorul Loganului, iar vara trecuta m-am dat si cu unul 1.6 16v, care scotea fum cu motorul cald de parca luase foc, iar puterea era plecata la cules capsuni, puteai sa crosetezi la volan, cu pedala podea.
Are un prieten un Seat Leon 1.6 16v de 105 cp, si e multumit de el. Nu l-am auzit sa se planga de consumul de ulei, iar consumul de benzina zice ca e foarte mic, spunea ca a scos odata 4.4%.
ALH-ul pe caroserie variant consuma in jur de 5-5.5% mixt, si ofera un cuplu foarte confortabil condusului, atat in oras, cat si in afara.
Celelalte 1.9 TDI care au injectie cu pompe duse trebuie calcate mai tare ca sa dezvolte acelasi cuplu, si implicit creste consumul, ajung chiar si la 7-8% mixt, sunt pretentioase la motorina iar intretinerea e mai scumpa pentru ele, au nevoie si de alt tip de ulei, fata de ALH.
In general, nu ai ce sa ceri de la un motor mic, un 1.4 abia se descurca cu o dacia solenza ce are pe la 800 kg si vrei sa se descurce cu un golf 4 la 1.2 tone? sau daca e breck are 1.6 tone, 75 de cai sunt prea putini si chiar 110 sunt putini pentru o asemenea greutate, recomand la fel un 1.9 TDI de 90 de cai putere, acela are cuplu foarte mare si trage destul de tare fata de celelalte 1.9 TDI si nici consumul nu este chiar mare!
Am avut Golf 3 cu motor 1.6 Motor bun, consum mic afara. Motorul de 1.4, cica ar avea pierderi de ulei, ce apar in timp.
Aurel100009 întreabă: