| GameFace a întrebat:

Hei TPU care este ce-a mai tare masina din lume?

30 răspunsuri:
| faceyahoo a răspuns:

Mie`mi place bmw m3happy

| smartboywhohatesschool a răspuns:

Depinde de cati bani ai.cea mai rapida stiu ca inca e bugatti veyron produsa de volskwagen.in rest depinde ce gen preferi sport/suv/offroad.:D sper ca ti-am fost de folos. uite cele mai tari masini sport http://www.google.ro/......tp?/search

| pwp a răspuns:

Ferrari love struck

| robijam a răspuns:

Nu cred ca ati auzit de ea fiindca e foarte veche si a fost doar un prototip Ford Nucleon este indiscutabil cea mai puternica masina din lume motorul fiind inlocuit de un mini reactor nuclear!
http://en.wikipedia.org/wiki/File:Ford_Nucleon.jpg

Iar in prezent supermasini sunt produse de cunoscutele marci: Mercedes-Benz, Jaguar, Aston Martin, BMW (Baiern Munchen Wagen), Porsche, Bugatti ( Renumitul Veyron ), Chevrolet, Lamborghini, Ferrari.

Dar pe langa acestea mai exista si dragsterele masini modificate foarte puternice ( motare ajungand la peste 2000 cp ).

| heddy10 a răspuns:

Subaru Impreza WRX STi - cea mai smechera si cea mai frumoasa...

| GameFace explică (pentru pwp):

Pentru mine cea mai super este Bugatti Veyron!

| Dyesel_addy_1970 a răspuns:

Cea mai tare si rapida e Maxximus G-Force

| GameFace explică (pentru Dyesel_addy_1970):

Hah ma faci sa rid Maximus G-Force este nimic pe linga bugatti.

| FPI a răspuns (pentru GameFace):

Cum sa scoti asemenea aberatii din tine? ii mult peste Bugatti Ultima GT-R(Maximus G-F) scoate suta in 2.1 cand scoate Bugatti asta?
P.S 1600 HP motor 7 litri(8 pistoane) nu ca la bugatti 10000 de pistoane puse in x sau yrolling on the floorlaughing

| GameFace explică (pentru FPI):

Vai de voi...nu va pricepeti nimic in masini ...cum se face ca Maximus-G Force nu face parte din topul celor mai rapide masini din lume.aaa? http://www.thesupercars.org/......p-10-list/ uitate.si convingetiva

| GameFace explică (pentru Dyesel_addy_1970):

Nici intr-un caz...arata ca un tractor pe linga Bugattiwinking

Daca esti asa destept de ce mai stai si plus de asta mai si intrebi "prosti" de pe TPU? care stau si incearca sa ajute si deschida ochii la imbecili ca tine!

Nu-s (prosti) tu esti prost pentru ca vad ca nu stii cum se vorbeste normal Imbecil esti de mic copil tuwinking

Daca m-am grabit, sunt si eu om gresesc dar tu atotstiutor pentru tine Bugatti ii cea mai "tare" masina din lume care de fapt nici nu exista cea mai tare masina din lume: exista cea mai rapida, cea mai frumoasa etc.

Pai gindeste cuvintele inainte de ale spune... Imbecil? astea nu-s vorbe de a vorbiwinking

Da pentru mine este ce-a mai tare. ai ceva impotriva?

| Adrian_9687 a răspuns:

Dacia 1310

| Predat0r a răspuns:

Cea mai rapida e Dacia 1300 laughing)

Daca asta ii cea mai tare atunci nu avea nici un rost sa mai puni intrebarea numa sa te afli in treaba!

Inca odata nu mai vorbi neintrebat ok?

Da cine esti tu sa-mi spuni ce sa fac?

Ei iti spun la mine pe profil...la celalalti nu ma priveste.dar la mine nu te mai baga cu asemene pareriwinking

Asta ii profil? nu prea cred documenteaza-te inainte sa vorbesti!

Fa la vale, tu singur nu stii sa vorbesti mai romin prost ce esti big grin

******roman(ii din a nu din i)! desteptu' lumii!

Daca ceva nu am pe tasta mai p***la si nu ma inerva sunt Admin pe acest Chat vezi sa nu ramii fara profilwinking

HAHAHAHAHA pacat ca numa acum iti vad raspunsul dupa 3 luni de zile si ce crezi ma faci sa plang daca ma ameninti cu stergerea profilului?

Mai vorbeste mult si peurma mai vedemwinking

Ce pot eu sa vorbesc cu tine esti doar un copil nu stii pe ce lume traiesti)

| HubbleBlue a răspuns:

Mie îmi place Audi R8.
P.S:învaţă limba română[cea nu ce'a]

Întrebări similare