Asa te mai intelege omul. Pai poti sa te apuci sa faci scoala hartogaraia ca atunci cand implinesti 18 ani a doua zi sa iti depui dosarul. Eu m-am apucat cu 3 luni inainte. Si pot sa ma laud ca la 18 ani 1 luna si 6 zile aveam permisul in mana. Eu zic sa te apuci de pe acum ca nu o sa pierzi nimic decat timp. Si o sa iti fie ciuda ca mai tarziu nu o sa ai permis. O sa iti zici bai am 18 ani si 2-3 luni si eu inca nu am permis ce bine era acum pe frigul asta sa stau la caldurica in masina. Asculta de mine ca am avut prieteni in situatia asta si le era ciuda de mureau. Bafta la examen.
Pai daca as intelege ce categorie vrei sa dai ti-as zice ce poti sa faci. Dar in orice caz daca nu ai implinit 18 ani nu poti sa iti depui dosarul si sa te programezi la examen. Fi putin mai explicit si o sa te ajutam cu cea mai mare placere.
Pai mai bine mergi acum pana te programeaza mai trece timp si mai ai de dat psihologicu, faci analize este mai bine acum daca ai si posibilitate financiara
.
Pai nu ar fi rau sa te duci...pana la urma tot va trebui sa dai nu? Alegerea e a ta... oricum nu e mare diferenta acum sau mai tarziu... dai acum daca esti pregatit scapi daca crezi ca nu esti pregatit invata, pregateste-te mai bine si il dai mai tarziu. Tu alegi
Pentru categoria B, dar pentru ca mai am 2 luni pana la 18 ani am zis sa incep de acum sau sa mai stau dupa 18 si 2 am inteles din ce mi-a zis un instructor ca pot da examenul si sa primesc permisul dupa 18 ani