| TaZManik a întrebat:

In Romania potisa iti iei carnet la 16 ani si sa poti sa il folosesti la 18?

Răspuns Câştigător
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Conform Codului rutier se poate obtine permis de conducere pentru subcategoriile A1 si B1 si sa-l folosesti dupa implinirea varstei de 16 ani. Pentru celelalte categorii se poate obtine permis de conducere numai dupa implinirea varstei de 18 ani (poti incepe scoala cu 3 luni inainte) iar pentru unele numai dupa 21 ani. Numai bine!

8 răspunsuri:
| adryanb27 a răspuns:

Eu cred ca tu ai vrut sa intrebi daca poti da examenul d soferi la 16 si sa iti dea carnetul cand implinesi 18! t intreb si eu ceva: de ce sa nu poti da de la 10 ani, pana la 18ani, dupa ce ai dat de 78 d ori examenu sa ai si tu carnet! c draq sa pierzi timpu sa dai d la 18ani si sa pierzi timpu,! laughing

| Ramona_5995 a răspuns:

Nu.

| hippiemuslim a răspuns:

Visezi... Abia cu trei luni inainte de a implini 18 ani te poti apuca de scoala de soferi.

| LoOvE a răspuns:

Da poti.La 16 ani faci doar scoala de soferi iar la 18 ani poti conduce. FUNDITA?

| LoOvE a răspuns:

Da.La 16 ani faci scoala de soferi iar la 18 poti deja sa conduci. FUNDITA?

| nuamPleaca a răspuns:

Nu, nu poti :d

| Claw a răspuns:

Poti sa faci scoala...sa dai examenul... dar permisul nu ti-l da pana la 18 anihappy
asa credhappy

| Marutza a răspuns:

Nu, in Romania poti sa iti iei A-ul si sa conduci MicroCar. Nu poti sa-ti iei permis de conducere... big grin