| Alv4r0 a întrebat:

Întreb și eu pentru cei de vă pricepeți am cumparat o skoda octavia 1. 6mpi 2004 236. 000km cel de mi-a vândut o mi-a spus ca are probleme la senzorul axa cu came, ea in mers se întrerupe, in relanti se zguduie, se mai oprește motorul la ea, și nu se accelerează deloc cum ar trebui.
Pe parcurs s-a stricat egr am luat altul, am cumparat un senzor ax cu came și mi l a montat un vecin în fața blocului, eroarea tot o da pe laptop senzor ax cu came. Acum cineva mi-a spus că probabil distribuția nu vede senzorul și poate de aia tot la fel merge.
Voi ce spuneti? eu va întreb că nu mă pricep și momentan nu mai am situație sa merg la service din nou dar sa stiu pentru viitor.
Inca o întrebare să iau alta distribuție? sau sa pun un mecanic sa mi-o puna la punct pe asta.

Răspuns Câştigător
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Eroarea de senzor ax inseamna de obicei distributie nesincronizata/pusa gresit sau sarita cativa dinti.

Eu spun ca mai bine nu o cumparai. Alea sunt motoare destul de proaste, iar daca ai luat-o din start cu probleme, si nu iti permiti mecanici buni, ai sanse infime sa o faci sa mearga ok.

2 răspunsuri:
| johnnny123 a răspuns:

Dacă nu te pricepi la mașini, ce ți-a trebuit să-ți cumperi o mașină veche de 21 de ani și să-i faci reparații la "vecinu" în fața blocului? Nu era evident din start că vei avea numai probleme cu ea?

| GligoresiLaruca a răspuns:

1,6 mpi sunt printre cele mai bune si fiabile motoare.ai dat funda unui zugrav de masini.