A1 si B1 de la 16 ani. N-au legatura unul cu altul, le poti avea simultan - unul e pentru motociclete, celelalt [pentru autoturisme categoria B1. Pentru doi ani nici n-ar merita sa te complici ( sa cumperi o masina pe care s-o folosesti doar pana la 18 ani mi se pare chiar un moft, mai degraba un scooter mititel pentru care nici nu-ti trebuie permis ) - dar daca gasesti scoala pentru B1 iti vor da ei restul de detalii. Nu sunt asa multe. Mai cauta raspunsuri si detalii tehnice in rubrica de mai sus "Caută întrebări sau răspunsuri", s-a mai discutat.
Idem ancutza.doar ca la motor poti conduce cu legislatie la 17 ani. daca motorul are sub 125 de cm3...se pot lua simultan si dureaza o luna de zile(scoala de soferi )
Categoriile A1 si B1 le poti avea la 16 ani (impliniti). Categoria A1 permite scutere/motociclete pana in 125cc (11kW). Le poti da pe amandoua. Examenul de sala este identic. Scoala pentru A1 o faci in poligon cu o motocicleta ce nu depaseste 125cc iar pentru B1 sincer nu stiu dar afli. Cursurile de legislatie sunt identice. Parerea mea e sa nu intri in "slalomul" din trafic din romania!
Http://www.autogeneral.ro/catA1.htm Gasiti aici foarte multe informatii utile legate de A1. Cam scumpa scoala da daca nu mai poti sa rabzi pana la 18 ani nu prea ai ce face :)
A1 si B1 se pot face de la 16 ani. Mai multe detalii nu stiu pentru ca nici eu nu am...acum conduc o motocicleta fara.
Mini automobile care le poti avea la 16 ani este axiam are mai multe modele dar daca vrei sa iti iei mini automobil dinasta ia-ti la second ii cu mult mai ieftin
Am 15 ani sunt fata si ador la maxim motoarele cu putere de abia astept sa fac 16 ani ca sa pot avea unul :X deci ii inteleg pe cei care vor sa dea de permis :d
1. Varsta 16 ani impliniti.
2.Da poti sa ai si b1 si a1
3.Scoala dureaza la ambele 30 de zile
4.Nu inteleg intrebarea...
5.Motoarele 125 cmc si care au max 15 Cp
6.La fel ca la 5 doar ca difera.
7.CBR 125 si multe altele
8.Pauza...
Dragon999 întreabă: