Matizul nu e masina de drum lung. Indiferent ca ai sau nu nevoie de spatiu, la drum lung este ideala este o masina de clasa medie sau mare, care iti ofera confort, stabilitate si siguranta, chiar daca va consuma mai mult cu 1l la suta de km.
Matizul e bun, dar e cam lent o sa se chinuie un pic sa prinda peste 100km/h si o sa consume pentru acest efort, celelate sunt mai rapide si demara mai repede, si sunt mai puternice, dar daca nu iti trebuie viteza matizul e cel mai bun. Funda?
Mama are un Matiz din 2008(l-a luat de nou), si nu a avut niciun fel de probleme cu el.Consumul e cat de cat mic... dar aerul conditionat mai mareste consumul. E o masina buna si fiabila, si merge foarte bine cu 144 km/h(viteza maxima limitata electronic). Singurul dezavantaj este portbagajul mic, dar canapeaua din spate este rabatabila, asa ca la nevoie poti cara lucruri mai voluminoase.Se comporta bine la drumuri lungi(am facut o calatorie cu el Ploiesti-Constanta si a mers excelent)...cam atat despre Matiz! decat sa iti iei o masina asa de veche, care va cere mereu piese scumpe, mai bine iei un Matiz, dar ai grija sa nu fi fost detinut de vreo firma(am vazut ca foarte multe firme de distributie au Matiz-uri), caci sunt "omorate". Succes! Sa ne spui ce masina ti-ai luat!
Matizul este a treia masina a mea. Nu exceleaza la nimic, eu am cumparat doar pentru ca-mi mai trebuia una pentru sotie, pentru deplasari prin Bucuresti, una mica, usor de parcat deoarece circula numai prin zone ultra-aglomerate.
Ce pot sa-ti spun, cauta sa nu iei una " cheala ", macar servo sa ai la ea. ( adolf )
Matizul este a treia masina a mea . Nu exceleaza la nimic , eu am cumparat doar pentru ca-mi mai trebuia una pentru sotie ,pentru deplasari prin Bucuresti , una mica , usor de parcat deoarece circula numai prin zone ultra-aglomerate .
Ce pot sa-ti spun , cauta sa nu iei una " cheala " , macar servo sa ai la ea . ( adolf )
Mai bine matiz de 5-6 ani decat o masina de 15-16 ani. Eu am o masina de 15 ani si imi dau pumni in cap, cand imi e lumea mai draga... cade. In primii doi ani de zile mi-am facut treaba cu ea calumea, dar deja e batrana rau si mai cade cate una-alta (rau de tot).
stefanshhh întreabă:
Aurel100009 întreabă: