Masina asta vrea sa o ia taicamiu lu maimea si deastra intrebam
.Azi am duc sa ii fac un test ureaza mi succes, Opelu meu consuma 5.6 in oras daca ma crezi
Sunt zeci de masini din care sa alegi si tu ai ales opel? adica, designul nu este chiar cine stie ce, nu costa mult pentru anul 2007, masinile opel, majoritatea cu motoare mici, cred ca nemtii au vrut ca pe langa celelalte marci cu motoare mari si puternice sa faca marca opel care sa fie eco, motoare micute in general, consumul foarte mic dar putin cam lente cand vine vorba de mers mai repede, dar daca esti la oras si nu folosesti masina prea mult, se merita sa o iei dar gandeste-te ca sunt multe alte masini mai atragatoare decat asta si la fel de bune sau si mai bune in exterior, mai toate masinile opel arata super, caroseria etc dar la interior pff, nu prea bine.
Din exterior pare ok, dar totusi are 6 ani si e cam suspect ca are numai 57 de mii de km.
Trebuie verificat cu tester.
Sper ca te-am putut ajuta.
Atunci sa aiba grija de ea! dar ai si tu grija de ea ca sa nu intre mama ta in vreun stalp cu ea!
Imi dau seama! auzi ai niste poze cu masina ta sa imi dai link prin mesaj? vreau si eu sa vad masina ta!
Http://opel.anunturi-auto.4tuning.ro/......71125.html asta e pardon