| farcry444 a întrebat:

Pentru un tânăr șofer, ce mașină ați recomanda: benzină mică, diesel sau hibrid?

Răspuns Câştigător
| AsgaardSephiroth a răspuns:

Salutare. Hibridul e mult mai scump. Depinde și de bugetul tau. Depinde și de afinități. Unii prefera diesel (deși e pe duca în următorii 20 ani probabil). O benzina cu motor mic și consum mic, îți dă suficientă putere la pedală. In final decizia îți aparține. Eu m-aș duce spre un benzinar, dat daca ai bănuți de hibrid și mai bine.Vezi daca bugetul îți permite să iei una mai veche cu banii jos sau merita sa te bagi la niste rate pentru una nouă. Bafta!

5 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Orice in afara de diesel

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Taxiul, ca la ce drumuri avem noi si cît costă reparatia masinii plus taxe si impozite sigur nu vei avea bani, si daca esti incepator si nu sti saa conduci faci accident sau intră un dement in tine ca sunt multi dementi care au permis.

| mihai69 a răspuns:

Hibrid e foarte ok.

| siriusblack98 a răspuns:

N-are relevanta tipul de carburant ca esti sau nu incepator. Depinde strict de nevoile tale. Poate tu stai in centrul orasului si folosesti masina doar sa ajungi la birou, eu poate stau unde se intoarce trenul cu macaraua pe drumuri de camp si mai am nevoie sa trag si remorca cu lemne de la padure ocazional. Depinde si de buget totusi. Hibridul e scump si la achizitie si la piese (pentru mine cel putin, chill down bogatilor). Vrei un starter bun strict de naveta si cate o plimbare? Dacia Logan 2020 benzina + gaz. Ieftina, o poti lua in rate de la dealeri 100% legit, o iei si cu 6k euro, usor de intretinut, uiti sa o alimentezi. Am un var care si-a luat doua si le-a bagat la uber, le are de 1 an de zile, momentan se declara multumit. Cica si-a scos si banii pe ele.

Dar ma repet, DEPINDE de bugetul tau si de nevoile tale.

| Costway69 a răspuns:

Hibridă și neapărat să fie Toyota nu vei fi dezamăgit.

Întrebări similare