Se zice: RelantiV NU RelantiU! Te crezi mecanic auto dar nici sa vorbesti nu stii... Aici nu e service auto, du-ti tigaia la service!
Auto corectorul îmi corectează mereu cuvântul greșit. Si este "relanti" nu "Relantiv" domnul papă tot? Te ai băgat în seamă să corectezi, șterge comentariul te rog
Sper ca ai contul la misto fratelo, ca altfel nu cred ca prima data când te faci de ras…
Te declar și câștigător, chiar mi-a plăcut de tine, cum ai venit tu să pari deștept la o greșeală din neatenție nu neștiință și ai greșit total, nici cuvântul în sine nu cred ca știi ce înseamnă, o zi bună.
Mda, se pare ca ai dreptate dar eu asa am auzit de la toti mecanicii... cat despre ce inseamna, stai calm ca stiu! si te-ai grabit cu funda, mai asteptai putin poate aparea cineva caruia i-ar fi fost mila de tine si iti dadea o adresa de service si ii dadeai lui funda, asa ai irosit-o pe mine dar sa nu crezi ca ma incalzeste cu ceva...
Dacă și restul au adrese la mecanici care zic "RelantiV", prefer să le țină pentru ei
La vârsta ei, mă mir că mai merge! O să pun o întrebare simplă: în cei 24 de ani a fost vreodată scos motorul, cutia de viteze, puntea față scoase și realizată o revizie, curățare totală? Dacă răspunsul este nu, atunci, mergeți cu mașina la programul rabla sau remat direct!
Ce ai "reparat" până acum, e frecție la picior de lemn!
Imi pare bine ca ti-ai dat seama ca asta nu e un site de mecanici auto...