Salut. Hai sa nu facem comparații neconcludente. Ți s-a mai răspuns la întrebare. Releurile vor face un ticăit, dar la tine e Tace, e turbo aspirat. Eu normal sa auzi tiuitul. Îmi aduc aminte când cu bucurie conduceam ani in urma un Opel Astra G caravana 2 litri cu turbosuflantă. Și peste o anumită viteză daca apăsam brusc la fund pedala se auzea un șuierat/țiuit ascendent de turbina și în momentul următor pleca, că o rachetă.
Te salut nu, nu i sunetul accela de șuierat turbina stiu la ce te referi. e ciudat la se aude (piu) cand o pisc usor de tot accelerația. turbina se aude si la mine dar la turații mari fluiera un pic nu ma refer la fluierat ma rog, daca in bord n am nici o eroare na merge normal prinde ceva viteza doar voiam sa stiu care I treaba ce piuie la acceatie
Hmm ciudat. O fi o chestie tipică configurației Tace? Cei de la service/, reprezentanta chiar nu au avut nici un răspuns? Nu de alta dar merita scris la Renault sa vedem care-i faza. Zic!
Pai răspunsul lor vine la masina un inginer si 2 mecanici dacia. Ridica capota se uite ei acolo misca trage de un furtun unul din băieți primul zice..pare sa se audă din clapeta de acceleratie dar inginerul dupa zice..boss nu I de la clapeta e de la aerul de pe furtun nu stiu ceva gen ca ar face compresie nu mai stiu cum au zis. si m-a trimis acasă a zis sa nu mai iau in seama toate zgomotele ca bla bla. nu are nimic ca mi apărea în bord martori erori nici nu i-a facut vreo tignoza m-a trimis acasă cum am venit ..acu o las asa na de mers merge trage bine dar mai am o masina in familie si pe nici una nu se aude sunet ul de piu la acceleratie asa o fi la asta noua. ce sa zic ma oricum, apreciez te salut seara buna
Mii de scuze pentru idiotul de autocorrect de pe TPU, e facut pe genunchi. Ma refeream la motor TCe dar ai inteles. TCe fiind turbo -aspirat are nevoie de un nevel de vacuum. Acu' ideea e ca totul e controlat prin ECU. Tampiti mecanici si ingineri, nu asa se face diagnoza si defectologia. Nu trimiti clientul acasa fara un rezultat concret si o remediere, ce pana mea, nu e o masina de lux dar costa peste 10 mii de euro. Pai ori la bal ori la spital. 10 mii de euro sunt fara vechime, sunt noi si fara defecte. Nimanui nu-i convine sa dea un ban si sa se trezeasca cu o defectiune care nu poate fi nici descoperita nici remediata. Zi-mi de unde esti si te trimit la un service de top in chestiuni similare. Multa bafta domnule!