| yiulius a întrebat:

Salut am si eu o intrebare probabil stupida pentru uni am un ford focus 2 din 2008 si cd-playerul e dotat cu un telefon din cate am inteles eu (are tastele verde si rosu exact ca la tel si mai are o tasta la volan voice) am incercat pe toate forumurile manualul masinii(nu am inteles mare lucru ca e in germana) va rog daca stie careva cum pot sa fac sa ma folosesc de acel tel va astept sugestiile DAU FUNDA SI VOT SI CE MAI VRETI VOI mersi anticipat

Răspuns Câştigător
| Iannys a răspuns:

Prin functia Bluetooth a telefonului ai incercat? s'ar putea sa fie un sistem maini libere care este incorporat in player'u masinii.

6 răspunsuri:
| aro000 a răspuns:

Este posibil sa nu fie conectat ar trebui sa apelezi la un electrician pentru auto

| yiulius explică (pentru aro000):

Nu cred ca are vreo defectiune masina e nou nouta neumblat la ea doar ca nu stiu cum sa il folosesc ca nu am mai avut ocazia sa am o masina cu tel dar ii dau eu de capat am sa incerc cea ce mi-a propus lannys mersi oricum apreciez

| Iannys a răspuns (pentru yiulius):

Salut.ai reusit pana la urma sa i dai de cap?

| Iannys a răspuns (pentru yiulius):

Salut.i'ai de cap pana la urma?

| yiulius explică (pentru Iannys):

Da am reusit

| EncCata a răspuns:

Salut..am vazut ca ai rezolvat problema :-D ma poti ajuta si pe mine? am aceeasi problema..cum ai gasit/rezolvat?