| andrey2012 a întrebat:

Am un opel astra, si problema e ca scapa antigel pe undeva deoarece scade nivelul sub limita cam la doua saptamani. E destul de grav deoarece eu lucrez undeva la munte(nu in tara) unde temperaturile noapte ajung si la minus 30 de grade si e riscul destul de mare.Acum,imi puteti da ceva sfaturi despre locurile in care ar trebui sa ma uit sa vad daca are ceva fisuri sau trebuie dusa direct la mecanic?

4 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Cel mai bine e sa se uite un mecanic, daca e sa curga de sub masina si nu poti vedea de sus, el o sa puna un aparat si vede pe unde are scurgere si iti schimba furtunasul sau depozitul in caz ca e spart. Daca vrei ia o lanterna si uita-te cum e depozitul si furtunasul care are legatura cu el si daca nu vezi nimic inseamna ca e sub masina problema.

| baru a răspuns:

Sall. Un mecanic este bun, dar poti vedea si tu. Te uiti la toate furtunele de la motor inclusiv la radiator. Unde este umed, acolo ai pierderi. Daca peste tot este uscat, atunci este posibil ca radiatorul de caldura care este situat sub bord. Cel mai bine faci in felul urmator> Cumperi un plic cu boia dulce, amesteci cu apa si-l bagi in radiator. Va infunda toti porii, si nu vei mai pierde apa. Pa!

| quartz1999 a răspuns:

Nu pot sa iti spun decat daca imi zici ce fel de opel astra este?

| iulvas a răspuns:

Cel mai des plesnesc furtunasele alea mici din spatele motorului care duc la radiatorul care da caldura in masina... apoi e posibil sa fie fisurat radiatorul din fata, ori furtunele alea mai groase.cauta bine pe unde curge ca nu merita dusa la mecanic daca e fisurat vreun furtun.si in cazul in care nu gasesti buba du-o la mecanic ca e posibil sa fie altceva mai grav!