| emiltuica a întrebat:

Salut! am un peugeot 307 1.6 hdi 2004 problema sta in felul urmator cand se incalzeste acul ajunge la 95-96 grade si dupa ce isi face racirea ajunge inapoi la 90 si dupa tot asa creste inapoi la 96 si scade la 90 si racirea o face foarte des la 2-3 minute.
tin sa mentionez ca am schimbat antigel-ul,radiator,termoflot,termostat cu tot cu senzor, si capac vas expansiune si in zadar nu stiu ce ar putea fi

2 răspunsuri:
| relian a răspuns:

Daca spui ca ai schimbat termostatul, daca ai pus unul nou, ai schimbat si senzorul, atunci problema este la senzor, dar nu la cel pe care l-ai schimbat, la senzorul care iti arata tie temperatura la bord.
Ai schimbat senzorul care nu trebuia. Masina are 2 senzori la apa, unul care iti arata tie temperatura la bord si altul care trimite informatii la calculatorul masinii care da comenzzi pe baza indformtiilopr primite de la acel senzor.

Tu banui ca ai schimbat senzorul asta, ce duce informatii la calculaltor, dar problema este senzorul ceti arata tie temperatura in bordul masinii.
Cauta vezi unde este localizat, de regula este pus pe motor, celalalt pe galerie de apa, sau radiator ori invers. Cauta pe Youtube la masina ta vezi unde sunt localizati, stii apoi ce ai schimbat tu, cauti pe celalalt sil il schimbi.

Ai terminat lucrarea, asta e tot laughing

| Diana4you97 a răspuns:

Pot fi mai multe probleme. Aer in sistem, termostat de calitate slabă, senzor de temperatură defect, pompa de apă slabită sau chiar bloc motor înfundat.