| Pisoi01 a întrebat:

Salut,as dori sa achizitionez o masina gen brand..nu ma intereseaza renault,dacia,kia, opel..etc
Ma intereseaza marca germana
Bugetul meu e pana in 15000-16000 de euro
Consumul nu ma intereseaza asa tare sau impozit,as dori ceca sfaturi de fiabilitate si daca cineva recomanda o anumita marca, si cat de multumit

10 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Orice golf găsești în banii aia

| Pisoi01 explică (pentru suntserios):

Multumesc pentru raspuns, mai am un golf 5 GTI benzina 2.0, dar vreau ceva mai spatios, mai mare

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mercedes Sprinter, motor 3l, autoutilitară.
Păi zi frate ce cauți de fapt?
Vrei să cari marfă, vrei mașină de familie, vrei mașină sport, vrei de oraș, vrei de offroad?
Electrică, benzină, hibrid?

Ia-ți mai bine o mașină de tuns gazonul și faci și bani cu ea happy

| Pisoi01 explică (pentru anonim_4396):

Daca voiam pentru carart marfa sau persoane, spuneam clar Caut ceva pentru marfa si sau transport, cand am precizat ca nu ma int renault etc..nu stiu ce ai inteles tu.
Vreau o masina personala si atat
Cat despre masina de iarba ia-ti tu si fa bani cu ea, cred ca ai mare nevoie

| anonim_4396 a răspuns (pentru Pisoi01):

Vere, Sprinter e Mercedes, (nu e Renault), e fiabil și se încadrează în toate cerințele tale.
Cu motorul de 3l, faci liniștit milionul de km!
Dar am înțeles, tu voiai să ți se recomande o tigae. Încearcă Tefal seria5 happy

| Pisoi01 explică (pentru anonim_4396):

Cumetre stai tu linistit am mercedes w205 si un golf gti si seria 5 e greu, cand nu ai bani spui ca sunt proaste, n'ai bani de intretinere..stai parcat, vezi-ti de drum ca te consumi degeaba, la tine la tara acolo e ok orice

| Topsfaturi a răspuns:

Bmw f10

| Pisoi01 explică (pentru Topsfaturi):

Multumesc pentru raspuns, o sa incerc sa ma informez despre aceasta masina, zi buna

| Topsfaturi a răspuns (pentru Pisoi01):

Si eu am la fel.Din punctul meu de vedere,e perfecta.E sport, arata bine, o poti cumpara modificata(jante, grile etc), nu consuma mult
gasesti modele frumoase la 16 mii€

| Pisoi01 explică (pentru Topsfaturi):

O sa incerc sa ma informez mai bine despre acest model, cost intretinere si fiabilitate, as mai opta si pentru vw passat b8 4 motion ceva de 2.0 sau mercedes w205