In primul rand iti trebuie casetofonul care sa aiba iesire pentru amplificator, set cabluri de legatura (cas+ampl), subwoofer. daca masina are difuzoarele originale nu are rost sa te complici montand tu altele.sunetul lor si al subwooferului o sa-ti de-a o sonorizare super ok.modul de instalare e simplu:doua fire care vin din casetofon la amplificator, doua fire +si-de la acumulator la amplificator apoi amplificatorul are patru iesiri dintre care tu o sa legi la doua dintre ele cu doua cabluri +si- subwooferul.e simplu mult succes
La masina mea am schimbat toate boxele! Pe fata(2 boxe alpine), pe spate(3 boxe Panasonic), subwoofer alpine(1000W), statie alpine(300w), condensator Pyle! Toate m-au dus la 1400 Ron, bafta!
Nyu81 Difuzuarele sunt originale dar daca nu sunt destul de puternice nu se pot strica din cauza amplificatorului? subwooferu la ce pret ii?(ceva ieftin)
Am uitat sa specific ca ai nevoie si de un intrerupator montat pe cablu de + care vine de la baterie, ca de nu-l pui amplificatorul ramine deschis cand inchizi casetofonul si ramai fara curent in baterie.bafta
Deniis difuzoarele nu le treci prin amplificator raman exact cum sunt legate de casetofon tu faci legaturile doar pentru. amplificator si woofer, pretul e cam 2-3 mil.
La casetofon e posibil sa aiba sau nu iesire pentru amplificator te sfatuiesc sa ti-l verifice un electrician.bafta!
dennis1999 întreabă: