| CronosS a întrebat:

Salut,dupa cum bine stiti a venit iarna! iarna inseamna cauciucuri de iarna... am urmatoarea problema! Mi-am cumparat 2 cauciucuri second hand aproape noi,problema este ca floarea este diferita, un cauciuc are un model de floarea si cealalalt alt model(asa am gasit) \ bun, mai am 2 cauciucuri putin mai sterse la fel,intrebarea e daca pot sa pun cauciucurile cu floare diferita pe rotile din fata unde am tractiunea, am auzit de la anumite persoane ca nu e bine sa fie floarea diferita la cauciucuri pe rotile de tractiune! Cum este corect? sa le pun pe cele noi pe fata cu toate ca au floarea diferita sau sa le pun pe cele mai putin noi si mai sterse care sunt la fel pe fata? Fara raspunsuri stupide!

3 răspunsuri:
| ombladon a răspuns:

Mergi la o florareasa, ea sigur stie despre ce flori vorbesti tu.

| Nexxon a răspuns:

Salut!

Nu se recomanda anvelopele cu profiluri diferite deoarece in primul rand se vor uza in mod diferit.

In al doilea rand poti sa ai probleme cu directia. (adica masina s-ar putea sa traga pe o parte)

In concluzie..anvelopele diferite destabilizeaza masina.

regis
| regis a răspuns:

Nu se recomanda nici asa, nici asa. Nu inteleg de ce le-ai cumparat, daca nu erau pereche, dar daca as fi in situatia ta eu le-as pune totusi pe cele mai bune pe fata.