| stefzcoffee a întrebat:

Ma numesc Stefan si am un golf 3. Problema este ca atunci cand bag apa in borcan ( pentru racire ) apa fierbe si iese afara ( chiar si cu spuma). Furtunurile si radiatorul sunt ok, dar nu inteleg de ce da apa pe afara. Ofer funda pentru un raspuns bun care ma ajuta happy

Răspuns Câştigător
| ayl a răspuns:

Salut. si eu am un golf3, am avut si eu o problema asemanatoare acum 4-5 zile. imi dadea antigelu afara, nu mai baga caldura, facea spuma, bule de aer, iar cand opream motorul scotea un sunet ciudat in vas. la mine era din cauza capacului de la borca (vas de espansiune), are un inel de cauciuc(garnitura) era putin miscata de pe canalul ei, am pus-o la loc, am unso cu putin ulei si acum nu mai am probleme de genu asta. siam k lucreaza sub presiune, dar nu am crezut la inceput k asta e cauza, adica ma asteptam la garnitura de chiuloasa sau altceva. verifica si tu ce ti-am zis, poate ai noroc. succes

2 răspunsuri:
| sincer a răspuns:

Eu te sfatuiesc sa mergi la un Service, aici este vorba de garnitura de chiuloasa este ciupita si iti sufla in borcan, poate sa fie si chiuloasa dar te sfatuiesc sa nu circuli asa cu ea ca poti sa strici chiuloasa, Parerea mea este garnitura de chiuloasa depinde unde este ciupita, poate sa iti sufle in borcan din cauza asta, poate sa iti bage apa in ulei dac este ciupita in alta parte.Mergi la service nu mai sta pe ganduri.Eua am trecut prin amandoua faze cu masini pe care le-am avut.

| siteauto a răspuns:

Salut. In primul rand ar fi bine sa inlouiesti apa cu antigel. Urmareste apoi urmatoarele lucruri : miroase fumul de la esapament, daca e dens si are miros de antigel e garnitura. Alte simptome care pot aparea in cazul in care garnitura de chiuloasa este sparta, sunt urmatoarele : 1. intra apa in sistemul de ungere, apare spuma pe joja si pe capac. 2.se acumuleaza gaze in vasul de expansiune. Asa cum a spus si sincer, in cazul in care problema persista, e bine sa mergi la un service.