| razaila a întrebat:

Salut.Maine o sa vina cineva sa-mi vada scuterul pentru ca este interesat sa-l cumpere.Intrebarea mea este urmatoarea:
Daca mi-l cere la o tura? Mie imi e cam frica sa il dau.Cine stie thinking poate nu se mai intoarce cu el.
Nici daca imi da vreun act de identitate nu e cine stie ce.Ca poate sa-l faca inapoi...
Ce ziceti? Daca cere la o tura sa-l dau sau sa nu-l dau? big grin
Ma gandeam sa il iau in spate si sa fac o tura cu el, dar poate ma ia cu fite de alea ca trebuie el sa mearga ca sa simta el

7 răspunsuri:
regis
| regis a răspuns:

Nimeni nu va cumpara un scuter fara sa il probeze. Este suficient sa ii ceri un act de identitate, nu e vorba de scos altul, ci de faptul ca poti sa spui la Politie cum se numeste faptasul. Eventual roaga un prieten sa te asiste, de preferat o persoana matura.

| mgtow a răspuns:

Spune-i sa-ti lase buletinul si daca fuge mergi la politie, lasi buletinul lui si le dai matricula scuterului tau

| Alexxe a răspuns:

Du-l la un poligon si urmareste-l de sus. du-l pe un camp

| Simona a răspuns:

Eu te sfatuiesc sa nu ai atata incredere...nu se stie...neseriosi sunt peste tot.
Mai bine mergi cu el... iar daca nu vrea sa ii ceri actul de identitate...
Parerea mea... fundA?batting eyelashes

| Andrei20 a răspuns:

Io zic sa il dai ca nu ti-l fura. Nu mai fi asa Speriat.

| SexySpeed456 a răspuns:

Eu zic urmatorul lucru.

Lasa-l sa incerce, dar tu stai in spate, si el conduce.
Asa el 'simte' cum se conduce scuterul si nu ramai cu grija ca nu ti-l mai aduce inapoi. happy

| carfax a răspuns:

Tine la tine un aparat foto, din ala mic, de buzunar. Ii ceri un act de identitate, ii dai scuterul sa se plimbe si imediat ce pleaca ii faci poze calare pe el. daca fuge cu el, te duci la politie, explici ca ai dat scuterul in probe, le dai buletinul si le arati pozele. in max 24 de ore ai scuterul inapoi si el cazier. vezi sa ai setat aparatul, scoate blitzul etc sa nu te trezescti ca faci poza cand el e la 200 de metri de tine