| add1cted1 a întrebat:

Salut! Mi am cumparat o masina recent si nu avea absolut nimic mergea perfect. E vorba de un Seat Leon 1.2 TSI 105cp 2014. Masina fiind neinmatriculata am adus-o pe platforma si dupa ce am coborat-o mi-a aparut eroare la Tyre Pressure Monitoring Sistem + ESC + Start/Stop. Cel cu platforma mi-a spus ca probabil a strans chingiile de la roti putin prea tare si s-a desumflat putin cauciucul. Am verificat presiunea in pneuri si tot la fel imi arata. Din niste cautari am inteles ca din cauza la niste senzori de la roata nu arata corect presiunea si de aceeea este dezactivat si ESC si Start/Stop, ce pot face? Ar trebui sa-mi fac griji?

6 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Nu vad ce legatura ar avea senzorii de presiune cu start stop

| add1cted1 explică (pentru suntserios):

La o scurta intrebare pe ChatGPT spune asa:
Sistemul Start/Stop se dezactivează automat dacă mașina are orice eroare în ECU sau dacă nu sunt întrunite condițiile (baterie slabă, senzori roți, etc.).

Când rezolvi TPMS/ESC, de regulă revine și Start/Stop.

| Frank51 a răspuns:

Griji pentru ce? Că nu merge start/stop? Ai nevoie de funcția asta neapărat?

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru add1cted1):

Eee, pai ti-a rezolvat chatgpt problema, ce mai ai nevoie de TPU?

| AsgaardSephiroth a răspuns:

Ai in meniul de bord selectare presiune roti? Dacă da (cum e la Mazda și altele de ex) selecteaza-l si tine apăsat butonul ok de pe volan pana dispare.

| AsgaardSephiroth a răspuns:

Cum a zis și cel cu platforma. Presiunea fost modificată și computerul o vede că o avertizare (nu e eroare atât timp cât e cu galben).