75.000km.Dar ce relevanta are? Eu întreb dacă a mai pățit cineva.ci daca da. Cum a rezolvat. Ce piese auto fost cauza?
O masina veche cu doar 75.000 la bord care sa trepideze in asa hal, are cu siguranta ceasul kilometrajului dat inapoi, pentu ca nu s-ar comporta asa de haotic scartaiind din toate cele.
Du-o la un mecanic auto si ei iti pot pune masina pe apaarte sa-i citeasca "simptomele" si ti-as mai recomanda sa-i faci o verificare pe carvertical.ro, sa nu fii fost implicata intr-un accident rutier in trecut, sau sa fie facuta din bucati adunate de la alte masini.
Am masina de noua.din anul 2008.
Articulata a fost schimbata toată în 2016. Masina din 2008 a fost adusa de mine noua din Germania.
Poate ca-i cazul sa-i faci o reparatie capitala... este totusi o masina veche de 17 ani, iar drumurile din Romania nu sunt cele mai bune sa-ti protejeze articulatiile.
Cum a rezolvat? A mers si a reparat, probabil suspensia, bucsele, alea or atinge fier pe fier sau ce fac ele acolo.
Mergi la un mecanic, ala "scritie" masina, aude mai bine, daca este priceput, ridica masina pe lift verifica, apoi iti va spune ce scirtie.
Daca scrtie articulatia si cand stai pe loc, inseamna ca este ceva acolo la acea articulatie, dar nu spui ce articulatie este.
Daca tu stii unde scirtie, atunci e si mai simplu, verifica daca suruburi daca sunt acolo in acea articulatie sunt slabite, daca exista ceva amortizare gen bucse, la fel verifica daca sunt crapate sau rupte, verifica daca metale din articulatie se apropie mai mult decat ar trebui.
Daca nu te pricepi sa verifici si nici scule nu ai, atunci mergi la mecanci ii arati unde scritie si verifica ala, eventual repara daca e ceva de reparat.
Am fost.mi-a comandat o liste de piese. urmează sa le schimb
Si cum ai rezolvat?
La service.
Credeam ca la framcaie? Eu te întreb ce piese auto fost cauza