| Mocanu_Alexandru_1991_8Ur0 a întrebat:

Salut TPU,
Am un Piaggio Nrg 2T răcire pe aer si am următoarea problema:cand merg cu el pe drum drept sau in ușoară coborâre,scuterul merge perfect iar cand drumul este in urcare,nu se mai turează cat sa mențină viteza constanta ba chiar cand ii dau gaz la maxim cam da sa moara...țin sa memtionez ca am curățat carburatorul si reglat, curățat si filtrul de aer...multumesc,astept opinii, sfaturi etc

4 răspunsuri:
| Jicarean_Calin_1960 a răspuns:

Cati kilometri parcursi are scuteru? Cand l-ai segmentat ultima oara? Cand i-ai schimbat ultima data rolele si cureaua(ia un subler si masoara-i latimea curelei ce nu trebuie sa fie sub 15, 5 mm )! Demonteaza clopotul de pe ambreiaj si uita-te cat ferodou mai ai pe saboti! Daca mai ai grosimea de doar 2 mm-2, 5 mm, trebuie altul nou! Masoara si clopotul pe interior, nu stiu ce clopot ai montat pe el! Daca ai clopot de 105 mm, se accepta uzura de pana la 105, 5 mm daca ai clopot de 107mm se accepta uzura de pana la 107, 5 mm!

| Mocanu_Alexandru_1991_8Ur0 explică (pentru Jicarean_Calin_1960):

Scuterul are 23000 km, eu nu am umblat niciodată in el pentru ca i-l am de anul trecut, segmentat sigur e dar nu stiu cand...te referi la rolele de la variator nu? o sa verific ce mi ai spus si o sa vad ce trebuie sa fac...multumesc!

| Jicarean_Calin_1960 a răspuns (pentru Mocanu_Alexandru_1991_8Ur0):

Ce an de fabricatie este scuterul tau?