| Savin_Robert_1994 a întrebat:

Maine am de gand sa imi cumpar un Mercedes Sprinter 315 din 2009, am vazut mai multe masini dar acesta a ramas pe primul loc, masina este adusa din Austria nu este inmatriculata si are 218000km fara nici o problema...acum rog posesorii de 315 sa imi spuna ceva mai detaliat despre acest model si daca se merita sau nu investitia...am insteles ca 315 are 2 turbine?/?. Astept raspunsuri! Merci.

3 răspunsuri:
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Sa mor daca pricep eu oamenii care se tem de turbine, in special la diesel.
Turbinele-s puse acolo ca sa le folosesti, nu ca sa le infunzi, si sa-ti mareasca costurile intretinerii.
Vad o groaza de oameni care isi cumpara masini 1.9 diesel, dar fara turbo, ca "așelea cu turbo sî strâcă". Si platesc taxe de 1.9 pentru motor cu performante de 1.3 benzina...
Asta ca o paranteza la partea cu turbinele.
Despre Sprintere nu stiu mare lucru, are un vecin o firma de curierat international, si n-am prea auzit sa aiba probleme cu ele, exceptie unul cu motor de 2.2 diesel care s-a gripat in Germania, dar probabil a avut motiv.
Mie km aia mi se par cu semnul intrebarii; Depinde la ce a fost folosita, dar in general masinile de afara care se vand, mai ales cele din targuri au multi km.
Am vazut Renault Master fabricat in 2011, adus in Romania in 2012, cu 370.000 km. Fusese folosita la un Aeroport, si circula toata ziua pe piste, cu viteze de 160-170 km/h.

| Savin_Robert_1994 explică (pentru NoTurbinaNoGood):

Nu ma tem de turbine, am intrebat doar posesorii de 315.

| p0pandr3 a răspuns:

Da, are doua turbine! Investitia se merita din plin! Iti scoti banii cu ea. Plus ca intretinerea nu e foarte scumpa. Foarte rar ai de schimbat piese... Eu unul ti-o recomand! Bafta.