| Alin5644466 a întrebat:

Salutare, as dori sa stiu ce politisti sunt la examenul auto Pitesti si care e de treaba, cum arata aspectul si care sunt de treaba

12 răspunsuri:
| johnnny123 a răspuns:

Deci ce vrei mai exact? Să-ți spună cineva numele și caracterizarea fiecărui polițist de la examenul auto din Pitești?

| Alin5644466 explică (pentru johnnny123):

Cam asa, cum sunt ei la suflet si comportament

| johnnny123 a răspuns (pentru Alin5644466):

Dar realizezi cât de absurdă este întrebarea asta?

Cine crezi că-i cunoaște intim pe toți polițiștii din Pitești și poate să-ți facă o caracterizare a fiecăruia?

Vrei să-ți trimită câte un dosar cu poza fiecăruia și 50 de pagini de profil moral și comportamental?

Ma refer la cei care au dat examenul si au picat cu anumiti politisti atat, cei care stiu

Așa, și cei care au picat examenul ce informații deosebite crezi că au despre polițist? Cei mai mulți nu i-au reținut nici măcar numele sau figura.

Au dat examenul, au făcut greșeli, au picat. Crezi că știu ceva despre "sufletul si comportamentul" polițistului?

Sunt unii polițiști care puca intentionat pe oricine

Mda, așa spun toți ăia care pică examenul de praf ce sunt, "Nu e vina mea, am nimerit un polițist rău care pica intenționat pe toată lumea".

Nici cel mai sever polițist nu te va pica dacă nu faci greșeli. Și nici cel mai indulgent polițist nu te va trece dacă faci prea multe greșeli.

Chiar exista unii care au boala pe picat ca Bulgaru

Ok... În cazul ăsta cred că cel mai bine ar fi să nu mai dai de carnet niciodată.

Eu intrebarea am pus-o normal pentru cei care stiu cum sunt politistii in pitesti, nu ca sa comenteze altii negativ aiurea si sa descurajeze pe altii

Da, iar eu ți-am explicat în detaliu de ce este o întrebare absurdă la care nu ai cum să primești un răspuns care te poate ajuta cu ceva.

| sierra1 a răspuns:

De "treabă" e ăla care te pică de-ți merg fulgii dacă faci gafe! Și asta spre SIGURANȚA noastră, a tuturor!