Clar e ceva in cutia de viteza, probabil se incalzeste sau naiba stie, incearca sa apelezi la un service particular, vezi ce zic si ei, astia de la reprezentante sunt in marea majoritate niste scarbe de oameni, te trateaza de parca te duci de placere la service si ar face orice sa te arda de bani, procedura asta cu schimbatul pieselor care n-au nimic e veche de cand lumea.
Imi pare rau ca te-ai hotarat sa dai atat de repede funda, desi nu ai primit un raspuns concret(nu vreau sa fiu rautacios). Parerea mea: eu am avut problema similara dar la alt model: un mercedes automat E270. Momentan si eu am tot X5 3.0 diesel 2008. Cred ca patesti ca mine si tu:tie iti intra masina in protectie devreme ce dupa ce opresti motorul iar se comporta normal. Becul martor de la avarie motor ti se aprinde cand se comporta asa? ca daca se si aprinde cred ca stiu despre ce e vorba. Si cutia de viteze a avut uleiul schimbat la timp? cati km are masina?
Ce este interesant e ca Minks a intrebat daca e manual sau automatic un X5 E70.
Faci un calcul la km tai si uleiul la cutie ar fi trebuit sa fie schimbat pana acum cam de 3 ori: prima data pana in 80.000, si apoi o data la 60.000 km. La mine se dovedise ca erau 2 injectoare de fapt. Pentru ca avea momente cand nu facea nici o problema, si apoi intra in protectie. Deci mergea si cu 220 la autostrada si nu avea nici o problema. Eu personal am mers si tot bordul cu ea. Dar avea toane. Si daca ar fi o problema de genul acesta, atunci nu schimbi 1 singur injector, trebuie schimbate toate. Asta nu stiu daca tine si de problema ta. Singurul mod prin care poti afla este testul acela pentru injectoare la care se pune peste fiecare cate o chestie..nu mai stiu cum le zice dar stiu sigur cum arata ca am facut testul ala de vreo 2 ori. Sper sa iti fie de folos
Revin asupra problemei cu cutia.Da, se poate sa se si blocheze. Am mai auzit asa problema. Daca zici ca nu mai trece de 80 km/h si sta turata inseamna ca merge cu treapta 3 si ramane blocata acolo. Ca sa fiu sigur am fost eu plecat mai devreme si chiar m-am uitat sa vad in ce treapta se tureaza cand e cu 80 km/h
. Nu cred ca e de la injectoare pentru ca astfel ti s-ar fi aprins si becul martor avarie motor. Am mai auzit pe cineva, dar cu un 530 care patea la fel. Dar nu prea e de gluma aici ca a bagat saracu banuti in ea calumea. Sper sa nu fie problema asa de grava. Dar daca este de la cutie, depinde in ce oras stai ca eu stiu un service ieftin si din partea mea mi se pare cel mai bun din toata tara in reparatii cutii automate. Problema e ca este tocmai la Timisoara...(eu fiind din GL)
Daca imi spui de la cine ai luat-o poate ii dam de urma pentru ca cunosc multi bisnitari in Galati
Buna. Verifica transmisia, bujiile si cutia de viteze. Ar putea fii de la cuplul de viteza.
Salut. Mi s-a intamplat treba asta la x5 ul meu din 2010 injectoarele trebuie schimbate.
Injectoarele. Sau cand se incinge calculatoru.
Calculatoru placa de baza nu softu.
Salut dai o diacnoza si vezi ca s-ar putea sa fie turbo daca da eroarea 3f77 e sigur turbo bobina de la el ca problema asta o am si eu si sa vad daca isi revine după ce merg cu ea daca nu trebuie sa schimb electronica de la el
Dragon999 întreabă: