| Konic23 a întrebat:

TPU cum credeti ca va arata dacia superova peste 4-5 ani? va fi rugina infernala nu? nnu va mai prinde aceai viteza ca acum este de 180 km/h totusi in carte masini crie viteza maxima 162 km/h la ora .....Pe final dacia supernova va arata urat peste 5 ani nu. va trebui neaparat revopsita nu!?!

10 răspunsuri:
| SmRpT a răspuns:

Nu va arata deloc urat si nici nu va trebuie vopsita, asta daca proprietaru a avut grija de ea si nu prezinta pete de rugina. uite iti dau un exemplu:sunt dacii 1300, 1310 din 1987 sau 1988 care nu au pic de rugina sau dacii din 1998 sau '99.big grinbig grin

| Konic23 explică (pentru SmRpT):

Dar masina a fost in servis 1 luna a facut-o stats nici nu mai zici ca e lovita de loooooooc doar acolo pe capota in est arata bine :X a conduso si baiatu'l meu de 13 ani l-am invatat sa o conduca ( deci ce parere aveti de dacia supernova este mai buna ca: loganu, solenta, cielo ce parere aveti spuneti-mi si mie care masian dintre astea 3 ar fi mai bune ca DSN=DACIA SUPRNOVA love struck FUNDITA smug

Da SmRpt sunt dacii care arata impecapil ti-este mila sa le si atungi dar supernoa are nuuj cum sa iti explic mai putina vopsea mai putin lac vopseaua mai suptire sunt praste la oale a mea nu are nici o problema cu oalele arata impecabil daca vrei poza cu DSN-UL MEU BAGA ID valy_valy9010 si o vei vedeawinking

| SmRpT a răspuns (pentru Konic23):

Si cu cat vrei s-o dai?

Pai SmaRpT fratee fara 1000 de euro nu cred ca o dau k stiu ce masian este eu am luat-o cu 1600 de euro si inca ma impaca masina nu am ce pot sa spun daca vrei detalii add valy_valy9010

| underground05 a răspuns:

Supernova s.a fabricat din 1999 pana in 2003 din 2003 s.a lansat urmatorul model respectiv solenza, din 99 cand s.a fabricat primul model de supernova cu implicare in procent de 51% de catre firma franceza Renault,inca mai circula modelul supernova,si sunt unele care arata chiar binisor, si oricum dacia nu se poate numi,, masina,, vezi ce construiau americanii sau nemtii in materie de masini in timp ce romanii construiau,, dacia,, ...compara ca fiabilitate, comfort, capacitate cilindrica si mai ales CP. bafta

| Konic23 explică (pentru underground05):

Adica de ce "Dacia SuperNova nu se poate numi masina"? thinking

| underground05 a răspuns (pentru Konic23):

Sa-ti fac un vs, fa un,, test drive,, o dacie orice dacie chiar si lodgy,(nici aia nu se poate numi masina) si un 750 E39 de la bmw, acelasi an de fabricatie, ambele stoc.Compara ca fiabilitate, cp si mai ales comfort, in timp ce in dacie reglezi manual oglinda, scaunul, in E39 apesi p un sg,, buton,,(se numeste memorie in scaun) ceea ce dacia n.o sa beneficieze de asa ceva nici peste 10 ani, nu poti vorbi de facelift la dacie, nici de angel eyes...si mai ales bord din mahon, dacia si peste 10 ani acelasi bord din plastic va avea

| underground05 a răspuns (pentru underground05):

Si nu uita acelasi an de fabricatie. Daca iei ca reper lodgy, e 2012...750-ul e 2000, sunt 12 ani diferenta in acesti 12 ani dacia nu a ajuns inca la stadiul de a fabrica o masina care sa.si merite intr-adevar numele de,, masina,,, si inca un detaliu foarte important geamuri electrice la logan e optiune pe cand la o masina in adevaratul sens al cuvintului vin stoc... sa nu mai vorbim de clima, navigatie s.a.m.d ceea ce pentru dacie e un vis

| Konic23 explică:

Deci am o dacie supernova din 2002 cu are 55cp alarma inchidere centralizata merge super i-am dat 150 fara probleme si mai mergea si vreau sa spun k la durm nu m-a lasat nici o data am mers cu ea 250 de km numai cu 140 km\h unde era drumul drept si vreau sa sp ca da masin amea a fost lovita putin inainte dea o cumparain avara anului 2009 a fost lovita capota si arpia stanga fata si a fost chituita capota si a inceput sa crape si a ruginit... vreau sa o vand dar merge suerbine :X:X nu este chir rau rugina are asa 4 crapaturi pe capota si la plafon putin ruginita la parbriz am luat-o cu 65. 0000 km im bord si am facut 153. 0000 km rulati si merge si acum are un demaraj ce pot spune dacia supernova nu imbatraneste dar rugineste laughing asta este dar de ce nu s-or mai fabrica sau se vor mai? adica daca ma duc la si spun ca vreau o spernova noua im iface alta noua? laughing)))))))