| Cybe3r a întrebat:

Un passat b7 2012 merită să îi fac tuning?

5 răspunsuri:
| GygyDuru a răspuns:

22 de ani vechime. Iei o canistra de 10 litri de benzina, o torni in interior, te indepartezi, aprinzi un chibrit si ai facut tuning.

| Violleta2022 a răspuns:

Nu, este mult prea veche sa-i bagi ceva bani in ea.

| johnnny123 a răspuns:

Și ce vrei mai exact să obții cu tuningul ăla?

| TheoMH77 a răspuns:

Mai bine o vinzi si ti iei un e92 care poate fi de N ori mai tunabil si mai ieftin de investit ca sa arate tipla nu ii asculta pe mosnegi astia ca e prea veche sau nu stiu ce daca tie iti face placere sa bagi bani in masina ta si te umple de fericire sa o vezi mai cosmetizata fa o sau daca nu urmeazai pe bosorogi si i ati un logan 2024 fara pic de confort in el si care pana la urma tot se strica singurul avantaj la ele este consumul si piesele ieftine de asta cam toate sunt la firme sau la bolt masini de exploatat.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Da.
Nu este atat de veche, in schimb este suficient de veche incat sa gasesti de toate pentru ea; aftermarket, kit-uri, piese sh de versiune sport, retete sigure de stage 1, 2, 3, etc.
Dar depinde si ce intelegi prin tuning. De 20 de ani s-au "fumat" toate retetele: NFS, rat, stance, static, WRC, etc. Mie mi se pare o basina rasuflata sa mai evazezi aripi, sa pui arcuri si eventual eleroane. S-au bifat toate ideile, singurele chestii care mai merita facute, sunt pentru propriul feeling: niste putere, niste aderenta premium (roti mari + anvelope premium), faruri led/laser, eventual diferite forme de lumini ambientale, iar la final vreun colant deosebit.
Cam atat as face eu la un Passat.
Sa speram ca e 2.0 TDI sau TFSI, neaparat DSG + padele, faci soft agresiv si te bucuri de ea (bineinteles cu daune periodice la turbina, motor si cutie, ca doar e VAG).