Doar atât s-a spart?
Sau caseta de directie ați mai gasit-o?
Politia trebuia anuntată să vină la fața locului.
Politia nu vine la accidente fara victime
Inseamna ca a avut noroc la viteza aia, de nu a pățit nimeni nimic.
Nu aveam nevoie de politie aveam nevoie doar sa stiu ce se intampla daca se ducea sa declare atat
Se alege cu amenda sau avertisment pentru neadaptarea vitezei la conditiile de drum.
Iar daca nu se duce, i se suspenda permisul pentru ca nu a declarat evenimentul in termenul de 24h.
Pentru ca probabil a lasat urme la fata locului, poate si obiecte/constructii ale CNAIR avariate, iar politistii il pot identifica destul de usor, ca toate drumurile au cate o camera din loc in loc.
Asa ar sta treaba, daca povestea ta ar fi reala. Dar probabil prietenul tau ar fi mort, iar caseta de directie si amenda post mortem nu prea ar mai conta.
Este real pe un deal la tara unde sunt doar cativa batrani de unde camere si unde s-a dat cu 150 si a luat bordura a avut foarte mare noroc sincer
Cat timp n-au fost victime, la ce sa mai zgarme rahatul prietenul asta al tau? N-are suficiente probleme si asa?
Asta i-am zis si eu doar ca era speriat ca poate sa i ia permisul si i-am zis ca n au de unde sa stie
Daca se duce si declara acel accident, sa fii sigur ca ramane fara permis. Cea mai buna alegere ar fi sa repare masina pe cheltuiala lui la un service si gata.
led779 întreabă: