Volvo. Ca sa argumentez:
- Intretinere mult mai ieftina decat Audi;
- Motor cu vibratii mult mai mici => durata de viata mai mare;
- Service, revizii, piese aproape jumatate din pret fata de Audi;
- Siguranta net superioara ca orice Volvo;
- In off road o masina se strica si daca o iei all road automat mergi si pe drumuri forestiere si etc. un telescop de XC70 este 700 de lei, unul de Audi All Road 2100 de lei si asa mai departe + bucse, gaz si ce mai trebuie;
- Consum mai mare un pic la Volvo in realitate nu stiu in carte dar te scoti la service si la revizii cu mult.
Altceva nu prea am ce sa spun dar daca te gandesti mai gasesti!
Aici deja nu stiu daca se poate decide care masina e mai buna dintre cele doua. Depinde de gusturi. Eu as merge cu Volvo (desi tatal meu are Audi), pentru ca masinile nemtesti deja au devenit ceva prea obisnuite. Cu asta nu vreau sa spun ca nu sunt bune. Daca vrei ceva mai special, cu alt aer, atunci Volvo XC70. Plus de asta, sunt si foarte sigure.
Depinde de ce anume vrei de la o masina. Vrei siguranta, o masina de familie, fiabilitate, mai mult de oras? Volvo. Vrei o masina cu un motor mai bun(totusi e facuta de alt producator, VW), care sa o folosesti "all road"? Atunci alege audi. Chiar daca imi place foarte mult volvo, dintre cele doua, as alege audi. Bafta
Necunoscut123456789 întreabă:
Aurel100009 întreabă: