Daca nu vrei sa il vopsesti, cel mai usor si la indemana remediu este ca de fiecare data cand te speli pe cap sa te clatesti cu ceai de musetel.
Sau daca vrei o nuanta usor roscata, aramie mai exact, poti fierbe in acelasi ceai si coji de ceapa si coji de nuca.
Pe langa asta, cumpara-ti de la Elmiplant samponul cu musetel pentru par blond, pentru ca da niste rezultate foarte bune.
Daca vrei sa il faci blond cenusiu iti poti cumpara de la Kallos sampon nuantator pe gri, care are niste efecte foarte misto si dureaza cam vreo 2-3 saptamani (samponul nu costa mult, eu am dat pe el 9 lei).
Daca vrei sa fie stralucitor si un pic spre aramiu, iti poti cumpara de la Corona samponul care se numeste Henna.
Sper ca ti-am fost de folos!
Daca vrei sa te vopsesti ceea ce nu iti sugerez du-te la o farmacie si cere albastru de gentiana (mov) sau cere un rosu am uitat cum se cheama nu este vopsea vpsea dar te tine 2-3 spalari
Daca vrei sa faci asta sa nu faci intr-o ghiuveta pentru ca o patezi si nu mai iese
1.pregateste un lighian si pune apa jumatate
2. pune 3-4 cpacele deculoarea aia (depinde cat de mare ai parul)
3. dupa ce te speli bine cu sampon etc. bagicapul in lighian si freca-l cu mainile ca sa se imprime culoareatine-l mai mult si daca nu poti roaga pe gineva s te ajute
NU UITA -sa porti manusi pentru ca te patezipe maini si nu va iesi decat cu clor
Daca nu,
incearca sa-l prinzi in cozi ba impletite ba palmier depinde
SFAT-Daca asa a vrut dumnezeu sa fii a vrut pentru ca oamenii nu trebuie sa fie la fel cidiferiti de aceea este bine sa ai propria ta noanta de par sinu trebuie sa fii dezamagita de asta
Sper ca te-m ajutat!
Fundita?
Pai vopseste-te'! Daca ai genul ala de culoare pui in cap e nasol.Ia-ti o culoare blond care are si nuante de gri.Dar vreau sa stiu cum esti tunsa! xD
Incearca sa iti cumperi nuantator blond sau saten deschis (merge dupa cateva spalari) iar daca iti place vopseste-ti parul... poti de asemenea sa folosesti un sampon adecvat tipului tau de par si balsam, succes!
Pooi incearca sa te vopsesti cu un brunet sau cu un saten inchis. Sau daca nu vrei sa te vopsesti, incearca sa iti schimbi samponul de par. Baftaa!
Da'i doar o tenta de vopsea. Eu ti'as recomanda vopseaua de la Garnier, Color and Shine, nuanta Trandafiriu. Tine'o pe par doar 5 minute. Dupa de speli normal si aplici balsamul iar in urmatoarele 3 zile nu te mai speli pentru fixarea vopselei in par. Este o vopsea fara amoniac deci daca nu iti place nuanta poti sta linistita ca se va decolora pana la nuanta ta.