| AdrianaB1 a întrebat:

Am un fel de matreata lunguiata care se tine de păr, e un pic diferită, cine a mai avut așa ceva, va rog să mă ajutați!

6 răspunsuri:
| MihaelaDart a răspuns:

Daca sta lipit de firul de par, inseamna ca e matreata grasa. Mergi la farmacie si sa-ti dea un sampon tratament pentru problema ta.

| AdrianaB1 explică (pentru MihaelaDart):

Multumesc, am folosit si nu m-a ajutat.

| MihaelaDart a răspuns (pentru AdrianaB1):

Eu am folosit de la Ducray pentru mătreață grasă și m-a ajutat. Tratamentul fiind pentru 6 săptămâni.

| ziftode a răspuns:

Du-te la farmacie, arata-i si intreaba de sampon special
astea "normale" pot sa ajute, dar numai pana la un punct

| Adrian_Mares_1972 a răspuns:

Prea putine detalii ai dat pentru un raspuns care nu te-ar trimite la un dermatolog.Sunt multe solutii, dar, sunt individualizate de cele mai multe ori. Daca esti bruneta, recomand cu toata inima studierea efectului infuziei cu nuca/coji de nuca/frunze de nuca.Caz concret, mama mea a folosit asa ceva toata viata ei, are 83 de ani,abia are cateva fire de par alb,un par tare,rezistent, nu seamana cu nimeni din familie($ frati/surori inca in viata). Nici eu, nici fratele nu am apelat la sfaturile ei, amandoi avem mai multe fire albe sau degradate comparativ cu ea(separat, nu cumulat).

| aADI a răspuns:

Nu știu, nu am pățit, incearcă să scuturi foarte foarte agresiv părul să cadă cât mai multă, pe urmă te speli cu Head&Shoulders intens, lași să fi toată cu șampon vreo 10/20 minute pe urmă călești calumea și vezi dacă ai scăpat cât de cât