Daca sta lipit de firul de par, inseamna ca e matreata grasa. Mergi la farmacie si sa-ti dea un sampon tratament pentru problema ta.
Multumesc, am folosit si nu m-a ajutat.
Eu am folosit de la Ducray pentru mătreață grasă și m-a ajutat. Tratamentul fiind pentru 6 săptămâni.
Du-te la farmacie, arata-i si intreaba de sampon special
astea "normale" pot sa ajute, dar numai pana la un punct
Prea putine detalii ai dat pentru un raspuns care nu te-ar trimite la un dermatolog.Sunt multe solutii, dar, sunt individualizate de cele mai multe ori. Daca esti bruneta, recomand cu toata inima studierea efectului infuziei cu nuca/coji de nuca/frunze de nuca.Caz concret, mama mea a folosit asa ceva toata viata ei, are 83 de ani,abia are cateva fire de par alb,un par tare,rezistent, nu seamana cu nimeni din familie($ frati/surori inca in viata). Nici eu, nici fratele nu am apelat la sfaturile ei, amandoi avem mai multe fire albe sau degradate comparativ cu ea(separat, nu cumulat).
Nu știu, nu am pățit, incearcă să scuturi foarte foarte agresiv părul să cadă cât mai multă, pe urmă te speli cu Head&Shoulders intens, lași să fi toată cu șampon vreo 10/20 minute pe urmă călești calumea și vezi dacă ai scăpat cât de cât
ℂʀɪstiղa întreabă:
mihaela8005 întreabă: