| Park1Suin a întrebat:

As vrea s-a ma tund ca in poza de la avatar.Mama nu vrea ca zice
ca nu o sa ma pot prinde.Care sunt avantajele si dezavantajele acestei frizuri? As vrea sa o conving pe mama, dau FUNDA.

6 răspunsuri:
| LaRkiNNN a răspuns:

Nu stiu ce sa zic. fata din avatarul tau pare putin EMo... dar daca vrei asa mult, de ce nu.
Deci, ai putea sa ii zici mamei tale ca asa e la moda, sau ca asa iti place tie... ii zici ca vrei sa incerci ceva nou si ca daca nu o sa iasa bine, vei reveni la frizura ta veche [desigur ca ii zici asa numai sa te lase] iar apoi dupa vreo o luna-2 o lasi asa. daca iti zice sa mergi sa te tunzi sau ceva [putin probabil] ii zici ca iti place asa.
Sper ca te-am ajutatwinking

| neutrino a răspuns:

Ai incredere in mama ta, ea nu-si doreste ca fata ei sa fie urata.

| Ceriik a răspuns:

E in scari tunsoarea vad. Spune-i mamei tale ca te va face sa te simti mai bine daca te tunzi asa.

| zozoMik a răspuns:

Modul meu de abordare e putin mai dur.
Nu inteleg ce Doamne -iarta-ma au parinti cu parul odraslelor sale, il poata ei sau ce?
Eu mereu am avut voie, sa ma tund exact cum am vrut, si daca vr`odata au aparut dicutii desprea asta le-am spus ca este parul meu, aspectul meu, si atata timp cat nu e dus la extrem eu il aleg.
Au inteles asta.
Incearca si tu la fel, spune-i ca nu vei opta pentru culorile acelei fete ( pentru inceput) si ca doresti doar forma frizurii.

Sper ca ti-am fost de ajutor.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De ce vreti sa va uratiti singure nu inteleg straight face. Dezavantajele? O sa arati ca un cocos plouat straight face.

| Lilli a răspuns:

Depinde de forma fetei si de trasaturi.Ai putea incerca asa ceva, dar eventual sa-i spui la coafeza sa nu-ti rareasca parul asa de mult.Cat despre mama ta, spune-i sa vina cu tine la salon, si sa-i spuna coafezei sa-i mai arate ceva frizuri interesante dar sa-ti placa si tie.Succes.:*