anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

As vrea sa stiu ce efecte are Marijuana asupra unui om. Mersibatting eyelashes

Răspuns Câştigător
| Allegria a răspuns:

Numai lucruri rele
laughing
de curiozitate poti luat o data laughing
marijuana nu e fff rea, dar ai grija sa nu te bagi pe cocaina sau din astea.PEACE AND LIVE YOUR LIFE!

22 răspunsuri:
| Flav a răspuns:

Inca o poveste...

| razadeluna a răspuns:

Rele

| alecs871 a răspuns:

Cu ce sa incep, efecte negative sau pozitive? big grin
Efecte pozitive : delir, stare de ameteala (ca cea de la betie) numai ca nu iti vine sa versi, multaaaaa pofta de ras.
Efecte negative : nu sunt, nu a murit inca nimeni de la consumul de marijuana.

| dragalasica a răspuns:

Pai este periculoasa.si daca se ia o supradoza poate fii chiar mortala!

| carabinierr a răspuns (pentru dragalasica):

laughing))) cel mai prost raspuns!

| noname_1116 a răspuns:

Ah cat as vrea s-o incerc.

| noname_1116 a răspuns:

Asa cum spunea si Bob Marley : Legalize it!, herb is a plant, herb is good for everytink!

| butterfly95 a răspuns:

Te cred Alecs...Am un prieten care fumeaza asa ceva. Dar mie unele persoane mi-au spus ca dupa ce fumezi chestia aia, nu mai esti om!hee hee

| butterfly95 a răspuns:

Nuuuu...doar ca am cateva cunostinte care consuma chestiile astea si am vrut sa va intreb cam care ar fi sentimentele pe care le simt eirolling on the floor

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Aiurea, razi ca bezmeticu`laughing, in loc de coji de seminte, pe jos vezi ramehappy, bagaje pe jos-tu crezi ca sunt cosuri de cumparaturi, si te crezi pe raioane la Auchanhappy, daca te agati in maneru` de la o genta, urli ca turbatu` crezand ca te ataca crocodilu`laughinglaughing. Greu de crezut asa-i?big grin Astea`s exemple exacte sa zic asalaughing, de murit nu mori!laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Adica ai vrea sa stii cam cine consuma Marijuana pe acest site? Esti cumva spion sau lucrezi la politie si te faci interesat ca sa afli cam cine mai face trafic cu asa ceva? te-am prinswinkingwinkinglaughinglaughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Marijuana asupra omului, cineva zicea aici mai sus ca nu mai esti om dupa ce fumezi, da ce esti animal? efectele sunt diferite de la un om la altul:uni sunt panicati si au filme horror, alti sunt relaxati si au filme frumoase, alti sunt hunry si fac sex, important e ca si chiar daca fumezi nu se compara cu efectul alcoolului pe care nu te mai poti controla si nu sti ce faci. fumez de 7 ani si nu am avut nici o problema, a si nu afecteaza nici orgasmul nici erectia (scria pe un blog antidrog ca marijuana afecteaza erectia si orgasmul)total invers.in rest LEGALIZATI MARIJUANA nu face nimic rau decat sa fumez un pachet de tigari pe zi si sa-mi intoxic plamanii, de ajuns ar fi un joint pe zi si nu ar fi nimic rau.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu am fumat si cu mamahappy dai tare ca merge...doar sa ai grija sa nu te duci mai sushappy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

1. Cannabisul scade capacitatea de invatare si capacitatile motorii

Si Adevarat si Fals : In cantitati mari s-a dovedit ca scade memoria dar in cantitati mici creste capacitatile cognitive si calmeaza (lucru care de fapt poate ajuta la invatat, in special in perioada examenelor cand este multa presiune asupra studentilor).

Marijuana in cantitati mari [EN]
Marijuana in cantitati mici [EN]
2. Cannabisul genereaza paranoia si anxietate.

Fals : Formularea corecta ar fi "Cannabisul poate genera paranoia si anxietate", conteaza foarte mult starea de spirit si fricile pe care le are consumatorul inainte de a consuma, de exemplu, pericolul de a fi arestat poate creste paranoia si anxietatea. Plus ca studii recente arata ca plantele cu continut mare de THC si continut mic de CBD induc paranoia, in schimb daca planta are un continut echilibrat de cannabinoizi in special CBD nu induce paranoia si creaza doar o stare placuta (deci cu cat este mai natural crescuta planta cu atat este mai sanatoasa).

Experiment THC vs. CBD [EN] [video]
3. Marijuana contine numai THC (lucru care se pare ca-l cred marea majoritate a guvernelor fiindca pe toate experimentele se fac pe THC pur)

Fals : Se cunosc cel putin 12 cannabinoizi in planta de Cannabis fiecare avand efecte diferite, THC-ul este doar cel mai activ.

Cannabinoizi [EN]
4. Marijuana are efecte similare alcoolului

Fals : Ambele actioneaza complet diferit asupra creierului, singurele lucruri care le au in comun (ambele la doze mari) fiind lipsa de atentie, sedarea si pierderea memoriei de scurta durata. Violenta este specifica doar alcoolului. Alcoolul afecteaza cortexul cerebral, sistemul limbic, cerebelu, hipothalamus-ul si medulla in timp ce Cannabisul afecteaza receptorii CB1 si CB2 (da, avem receptori speciali pentru el) iar cannabinoizii apar si in mod natural in organismul uman.

Efectele alcoolului asupra creierului [EN]
Efectele cannabisului [EN]
5. Marijuana este la fel cu amfetaminele, heroina sau cocaina. Perceptie creata de mass-media fiindca este pusa in aceiasi categorie cu ele (Droguri).

Fals : Amfetaminele (apropos o mare parte din consumatorii din Romania le cumpara din farmacii fiind legale pe baza de prescriptie), heroina si cocaina blocheaza creierul sa elibereze serotonina (supranumita si drogul saracului) si dopamina iar oprirea din consum afecteaza direct sistemul nervos central, dand dependenta fizica. Marijuana afecteaza doar receptorii CB.

Cocaina [EN]
Amfetaminele [EN]
Heroina [EN]
6. Marijuana da dependenta fizica.

Fals : Nu s-a dovedit in nici un studiu, iar singura dependenta fiind dependenta psihica mica (mai mica decat in tutun sau alcool)

7. Supradoza de marijuana. Inca un mit generat de mass-media fara nici o baza reala datorita punerii in aceiasi categorie cu Amfetaminele, cocaina si heroina.

Fals : Nu exista absolut nici un caz documentat in care utilizatorul sa fi facut supradoza. Iar cantitatea necesara pentru supradoza este undeva la 680 de kilograme in 14 minute pentru o persoana medie (ar insemna un joint cat un Mini fumat in 14 minute lucru imposibil)

http://en.wikipedia.org/wiki/Tetrahydrocannabinol#Toxicity [EN]
8. Cannabisul este "un drog de start" care duce la consumul de droguri mai puternice. Inca un mit care-si are bazele in mass-media. Singurul motiv (psihologic) ar putea fi dat de faptul ca cei care au fost dezinformati de catre mass-media dupa ce fumeaza prima oara, realizeaza ca o buna parte din argumentele "contra" sunt false si se gandesc ca informatiile date de ei sunt in general false (deci dezinformarea este cea daunatoare). Dar realitatea este diferita deoarece Cannabisul are propria "cultura" (potheads) iar marea majoritate (in general) a consumatorilor urasc drogurile "chimice".

9. Fumatul excesiv de marijuana pe termen lung scade capacitatile cognitive si memoria.

Adevarat si Fals : S-a dovedit prin studii ca prin oprirea consumului indelungat si excesiv, dupa 2-4 saptamani, toate capacitatile cognitive isi revin la normal.

10. Cannabisul este echivalentul a 5 tigari cu tutun si poate provoca cancer pulmonar.

Fals : In studiile recente s-a descoperit exact opusul, THC-ul blocheaza efectiv cresterea celulelor canceroase, teoretic Cannabisul este mai sanatos decat 1 tigara.

Efectele THC-ului asupra celulelor cancerigene [EN]
Nota : marea majoritate a studiilor (asupra efectelor psihologice) anti-Cannabis sunt facute cu THC pur. Dar, dupa cum ziceam mai sus, planta in sine contine cel putin 12 cannabinoizi.

| Bogdan_Ionescu_1987 a răspuns:

Eu ultima oara cand am fumat am creat cu un tovaras, in mintea noastra un robot...Cred ca daca scriam pe o hartie ideea eram acum le Geneva..Marijuana trezeste geniul din tine si razi foarte mult...mult prost si fara rost..Peace bro

| Xterror a răspuns:

Pai incepe cam asa. fumezi dupa 1 min. respiri mai greu iti simti picoarele, mainile prea usoare si vrei sa zbori ( eu am -.-incercat ) n-ai stare sa stai jos simti nevoia sa-ti pui corpul in miscare, cresterea ritmului inimii, iti simti gura, gatul uscat.ai sentimentul ca nu iti mai circula sangele.dupe un scurt timp nu te mai simti usor ca o pana laughing. incepi sa devi mai greu. te ia putin frigul chiar. ti se fac ochi rosi. dupa 4 ore se termina efectul.

| alica a răspuns:

Te referi la ce simti cand fumezi? iti este foarte sete, foarte foame de aia trateaza hepatita... ras necontrolat si iti iei multe " filme " laughing incearca ca este ok si nu simti nevoia sa o faci si a 2 oara!

| TAB00 a răspuns:

E super tare incearca si tu, pentru idioti care spun ca provoaca insomnii nu-i adevarat inca adormi imediat in 2secunde laughing)iti iei multe fime nu ti se face rau si pentru tampiti si idioti care zic ca e ca alcoloul e la fel ca marijuana nu e adevarat e total diferit nici nu se poate compara marijuana cu bautura, si fraierilor mai intai fumati si dupa vb nu va bagati ca prosti in seama aaaa si trateaza cancerulbig grin

| sedativ_7589 a răspuns:

Nu se poate face supra doza...am incheiat sub.

| respirationtranquilo a răspuns:

· Insomnie · Dificultati in mentinerea notiunii timpului, memorie redusa pe termen scurt sau impartiala· Reducerea capacitatii de realizare a actiunilor care cer concentrare si coordonare,· Precum sofatul· Cresterea ritmului inimii· Pericole cardiace potentiale pentru cei predispusi la boli de inima· Gura si gat uscate· Scaderea inhibitiilor sociale· Paranoia, halucinatii· Memorie pe termen scurt impartiala sau redusa· Capacitate de intelegere redusa sau partiala· Motivatie si cunoastere modificate ingreunand achizitia de noi informatii· Paranoia· Dependenta psihologica· Deficiente de invatare si memorie, perceptie si dificultati de rationare,· Vorbire, ascultare efectiva, gandire, asimilarea cunostintelor si rezolvarea problemelor · Formarea conceptelor· Neliniste intensa si accese de panicahappy oricum efectele difera de lapersoana la persoanahappy