anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am 12 ani si imi este greu sa aleg absorbante,cred ca voi ma puteti ajuta happy Vreau sa fie delicate si parfumate,funda celui care imi da si un linc cu poza acelui absorbant happy
Eu as prefera sa fie Bella, Always sau kotex happy. Mersi anticipat.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Buna!
Au un strat fin de bumbac, nu sunt aspre deloc, de-asta ti le recomand, absorb foarte bine si rapid sangele menstrual, sunt comode si parfumate pe deasupra.
Te-am pupat!

13 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Buna!
Iti recomand pe acestea, sunt cele mai bune.
http://www.google.ro/......tp?/imgres
Te pup!

| Bianca72 a răspuns (pentru anonim_4396):

Dar acestea ce fel sunt am invedere sunt cu bumbac, aspre,?
Daca imi raspunzi si la asta iti dau funda :*

| anonim_4396 explică (pentru Bianca72):

Buna!
Au un strat fin de bumbac, nu sunt aspre deloc, de-asta ti le recomand, absorb foarte bine si rapid sangele menstrual, sunt comode si parfumate pe deasupra.
Te-am pupat!

| Gabi19971983 a răspuns:

Buna.
Tampoanele sunt in functie de fluxul sangerarii. Nu poti folosi pe cele de noapte la un flux slab sau invers.
Este bine sa-ti iei din fiecare sortiment (normale, plus, super-plus, de noapte) pentru a vedea cum este sangerarea ta ca pe viitor sa te ghidezi pe absorbantele de care ai nevoie sa te protejeze cat mai bine.
Iti recomant Always!

Funda?

| Ronnie35 a răspuns:

Parerea mea este ca absorbantele din bumbac sunt cele mai bune, pentru ca nici nu transpiri si nici nu miros urat, ca cele din plastic de la Always.
Absorbantele de la Always sunt bune doar pentru ca au aripioarele acelea care se prind de chilot, ceea ce te ajuta sa nu te patezi.
O.B.-urile nu sunt pentru virgine si nu sunt nici igienice.
Bella sau Hotex nu stiu cum sunt, pentru ca nu le-am incercat.
Acum, parerile insa sunt impartite, iar absorbantele s-au diversificat mult.
Iti recomand sa testezi mai multe tipuri de absorbante si sa le alegi pe cele care te fac sa te simti bine si sa fie si comode, pentru ca fiecare fata este diferita.

| Ronnie35 a răspuns:

Iata niste tipuri de absorbante din bumbac, daca te intereseaza:
- Carefree
- Masmi(sunt putin mai scumpe, dar sunt 100% bio)

Sper ca te-am ajutat! O zi buna! :*

| Agalloch a răspuns:

Se scrie link.
Bă voi faceţi figuri şi la tampoane. laughing Nu cred că te ajută cu nimic absorbantele parfumate, că doar nu vine cineva să te miroasă între craci.

| Bianca72 a răspuns (pentru Agalloch):

Esti fata? Daca da trebuie sa fii timpita ca sa nu stii pentru ce trebuie parfumate.Clar cu tine!

| Agalloch a răspuns (pentru Bianca72):

Ba ştiu, ca să nu-ţi pută... a hoit. Şi ce-o fi clar cu mine?

| Bianca72 a răspuns (pentru Agalloch):

Ca esti timpita, si idioata!

| yonela30 a răspuns:

Mie astea mi s-au părut cele mai acceptabile până acum dar depinde și de tine http://www.noifetele.ro/......ollection/

| lorenamihailescu a răspuns:

Ti le recomand pe cele de la librese. sunt foarte fine si absorb foarte bine.