anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o rochita neagra ca in poza de mai jos numai ca are maneci 3/4 si e putin mai decoltata insa eu am parul blond si pielea foarte deschisa si nu prea as vrea sa o port asa simpla pentru ca eu nu prea port deloc negru si nu imi place sa port haine inchise dar doar pe asta o am disponibila de revelion...ce as putea sa ii fac sa ii dau ceva culoare? Eventual sa cos ceva pe ea sau sa aplic ceva sau sa o accesorizez frumos. Aveti niste idei fetelor? multumesc anticipat!
http://magazine.foxnews.com/......eDress.jpg

Răspuns Câştigător
| Neo12 a răspuns:

Eu zic să nu pui colier.
Poţi să-ţi iei o brăţară în genul celei din poză sau să pui mai multe subţirele, dar care să-ţi arate mâna aşa mai groasă, ori pui o curea cu fundiţă din metal, aurie. Îţi iei nişte cercei lungi, un model pe negru sau auriu, din metal cei aurii sau cei negrii să fie maţi, ori pene ceva. Părul ţi-l poţi strânge cumva ca să iasă în evidenţă lungimea cerceilor. Poţi folosi un clutch auriu (depinde şi cu ce te încalţi). Sper că te-am ajutat. Eu aşa aş vedea o ţinută.
Mai poţi aştepta răspunsuri şi combini accesoriile propuse de noi.
Sărbători fericite!

2 răspunsuri:
| Lorde92 a răspuns:

Coase o fundita alba sau crem la piept in partea stanga(deasupra sanului stang) sau la brau, ori la spate.

| TimeeaTim a răspuns:

Hei. Eu zic sa încerci o curea din metal aurie.:*