Comanda-ti de pe internet astea: http://www.carespot.ro/sampoane/joico/k-pak/
Acesta e samponul. Ia-ti si balsamul. Daca ai bani (sunt cam scumpe), ia-ti masca. Eu am avut numai samponul si balsamul si mi-au reinviat parul intr-un timp extrem de scurt. Dupa prima spalare deja parul era mai fin.
Eu am avut parul vai si amar din cauza vopselei si acum sunt super bine. Si ce mi-a placut enorm la el e ca mi-a reparat parul si dupa ce am incetat sa il folosesc (adica cand mi s-a terminat) parul nu a revenit la starea initiala.
Sper sa te ajute.
Daca ti-ai dat cu ulei de ricin normal ca nu are niciun efect pentru ca asta se foloseste doar la radacina.
Cel mai bun tratament pentru astfel de probleme e uleiul de masline cat mai mult(+galbenus de ou, miere si ce mai vrei tu sa pui). Este foarte eficient, insa ca sa-si faca efectul trebuie sa stai cu masca asta in par peste 7 ore(o noapte intreaga mai bine). Daca o aplici o data pe saptamana vei mai salva ceva din par pentru ca il hidrateaza foarte bine.
Tratamente pentru par nu prea cunosc insa pe langa un tratament incearca sa aplici urmatoarele :
- mergi la o frizerie si taie-ti varfurile parului ca sa scapi de capetele arse si sa poata creste
- foloseste un sampon si balsam care sa aiba aceeasi marca
- prinde-ti parul de fiecare data cand iesi afara si cand dormi (din cauza soarelui firele se pot arde iar in somn ti se incalceste parul)
- nu te mai vopsi sau face permanent
- nu folosi placa, ondulatorul sau produse pentru par (macar un timp) gen fixativ sau spuma
- incearca sa iti speli parul odata la 3 zile cam asa, daca il speli prea des devine "bleg" si se rupe usor
Astea sunt doar cateva lucruri generale ca sa ti-l poti intretine dar poate asa "isi mai revine" si daca nu mai ramane doar sa gasesti o frizura, scurta draguta . Succes!
In primul rand,taie cat crezi ca este ars(bineinteles,nu tu, ci la coafor)! Apoi, dupa spalare cu un sampon pentru par uscat(nu din alea scumpe) da cu balsam, sa-l "inmoaie", sa nu mai stea teapan.Nu stiu ce varsta ai, dar presupun, ca esti adolescenta, foloseste si ceva vitamine si minerale,(sunt la farmacie)complex special pentru cresterea si intretinerea parului. Apoi, la ceva timp, cam 1-2 luni, mai tunzi putin, pana dispare parul ars.
Poate e prea distrus ca sa mai fie salvat dar ai putea sa incerci sa iei acest supliment alimentar dar nu-ti garantez nimichttp://www.yves-rocher.ro/......t_id=83046 cmSrc=Category
Taie tot ce e ars si dupa fa-ti masti ca sa creasca mai rapid, ca asa oricum ii faci orice si nu-si revine, am patit si eu.
Tunde-l din varfuri o data la 3 luni, ajuta.
Evita pe cat posibil sa-l vopsesti, odulezi, usuci cu fheonul sau sa folosesti placa de par.
Iti recomand masca cu ulei de ricin, ulei de masline si gabenus de ou ( poti sa pui doar ulei de ricin si galbenus de ou), eu am folosit-o si m-a ajutat.